New in

New in – December ’15

newindecember

Ook in de laatste maand van het jaar hebben we weer een heleboel boeken gekocht en gekregen met de feestdagen. Kijk je mee naar welke boeken wij in december aan onze boekenkasten hebben toegevoegd? 

Yara

yara_newin

December was weer een goede maand voor mij, mijn boekenkast wordt steeds voller. Ik kocht De laatste wachter (Sevenster #1) van Alexandra Penrhyn Lowe voor een prikkie. Hij kostte me zó weinig dat ik hem niet kon laten liggen. Ook kocht ik De cirkel (Engelfors #1) van Mats Strandberg & Sara B. Elfgren, ook voor een prikkie. Say yes to boekenkraam. Ik kreeg van Sinterklaas Harry Potter and the Philosophers Stone (illustrated edition) van J.K. Rowling, hij is echt te mooi voor woorden. Van een andere Sinterklaas, bij mijn stagebedrijf, kreeg ik Onverminderd van Rebecca Yarros. Onze quote staat daar op en ik ben heel benieuwd naar het verhaal na Danique E.’s lovende recensie. Heel plotseling speelde uitgeverij Moon ook voor Sinterklaas: Hush, hush en Crescendo van Becca Fitzpatrick vielen op de deurmat.

yara_newin2

Ik kocht mijn lievelingsboek allertijden: Ik geef je de zon van Jandy Nelson. Hij kostte maar 15 euro en ik word heel blij van het hebben van mijn favo boek in mijn boekenkast. Omdat ik 5 euro te weinig had om gratis verzendkosten te krijgen, bestelde ik Bridget Jones: het nieuwe dagboek van Helen Fielding. Nog niet in begonnen, maar dat komt wel. Vrij plotseling viel Een leven na jou van Jojo Moyes op de deurmat, die komt pas begin februari uit maar ik mocht hem alvast lezen. Hij is goed, kan ik je alvast vertellen. Ik zou hem pre-orderen zodat je meteen kunt beginnen, zo goed is hij. De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine en Omhulde stad van Ransom Riggs waren de grootste verassing van deze maand. Ik deed mee aan een leesclub en had niet het idee dat ik werd uitgekozen. Think twice! Ik was heel blij toen ze werden bezorgd. 

yara_newin3

Tijdens Kerst bij mijn schoonfamilie kreeg ik De ijzerkoning en De ijzerprinses van Julie Kagawa, iedereen zei dat ik hem moest lezen. Ga ik doen! Let it snow van John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle had ik gewonnen bij Emmy (thanks again Emmy!!!!). Nog wat leuke verassingen: Oog om oog van Buddy tegenbosch en Bloedbroeders van Helen Vreeswijk kwamen binnen. Last but not least bestelde ik het kerstboek My true love gave to me van Stephenie Perkins. 

Danique E.


Deze maand voegde ik (maar) twee boeken aan mijn kast toe. Ik kreeg bovenstaande boeken voor kerst. Het is deel 1 en 2 uit de Under the Dome serie van Stephen King. Ik heb al heel veel goede dingen gehoord over de serie die naar aanleiding van de boeken is gemaakt, dus lijkt het mij leuk om eerst de boeken te lezen en vervolgens de serie te gaan kijken.

Danique V.
Deze maand heb ik gewoon geen nieuwe boeken gekregen of gekocht! Hoe knap is dat? Ik heb nog zo veel te lezen staan, dat ik even een kleine pauze heb genomen.

Tedje

12331829_587534358062438_1639119962_n

In december heb ik een boek aan mijn boekenkast kunnen toevoegen: het laatste deel van After van Anna Todd! Ik heb hem al uitgelezen en binnenkort kunnen jullie een recensie verwachten van After: Voor altijd.

Welke boeken heb jij aan je boekenkast kunnen toevoegen deze maand?

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

13 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.