Boeken, New in

New in – Augustus 2016


Afgelopen maand zijn er een aantal mooie boeken door onze brievenbussen gevallen. In dit artikel zetten wij op een rijtje wat wij afgelopen maand allemaal hebben binnen gekregen en gekocht!

Danique E.

newinaugustus
Deze maand heb ik drie boeken binnengekregen. Eentje staat niet op de foto, maar dat is het kookboek Saté & Bier. Dit boek heeft mijn vriend voor Adorable Books gerecenseerd, dus het ligt nu bij hem thuis. Daarnaast ontving ik Tienduizend hemels boven jou van Claudia Gray, ben zó zó benieuwd naar dit boek! Kijk nou hoe prachtig hij is. Ook naar Dumplin’ van Julie Murphy ben ik erg benieuwd.

New in Yara

Yara

Deze maand kocht ik weer lekker veel boeken (het houdt ook nooit op…), waaronder Tales of the Peculiar van Ransom Riggs, The Happiness Project van Gretchen Rubin, #Girlboss van Sophia Amoruso en Tienduizend hemels boven jou van Claudia Gray. Daarnaast kreeg ik het boek Wanderlust van Anne de Buck binnen. Weer heerlijk leesvoer voor de komende tijd! Ik lees dus de komende tijd meer Engelse boeken zoals je hebt kunnen zien in de video die laatste online is gekomen. Hebben jullie nog Engelse boeken-aanraders voor me?

Danique V.
newin
Ik dacht even afgelopen maand helemaal geen boeken binnen te krijgen om te lezen, maar ontving deze nog op het laatste moment! Dark Quiz is geen leesboek, maar eerder een doe-boek. Binnenkort komt ook hier een recensie van online.

Tedje

Ik ontving deze maand vier boeken, of eigenlijk vijf! Tweelingzusje en Onder mijn huid van Mary Higgins Clark, Vurig van Jennifer L. Armentrout. Daarnaast ontving ik ook Het geheim van Montmartre van Donatella Rizzati en het nieuwe boek van Astrid Harrewijn: Daar heb je vrienden voor, het vervolg op Drie vrienden, een huis (en een klusjesman). Ik ga deze maand nog op vakantie, dus dan zal ik weer lekker veel boeken gaan lezen!

Welke boeken waren voor jou deze maand ‘new in’?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Jessica september 6, 2016 at 22:39

  Leuke boeken weer! Er zitten een aantal tussen waar ik ook nieuwsgierig naar ben.

  Ik ben ook benieuwd naar Dark quiz, ikzelf heb Popquiz ontvangen.

 • Reply Marcia september 7, 2016 at 10:06

  Ik heb deze week Tienduizend hemels boven jou gelezen en het was echt fantastisch <3 heel veel leesplezier!

 • Reply Esther september 7, 2016 at 21:34

  Ik kocht alleen reboot deze maand. 🙂

 • Reply Madelon september 8, 2016 at 10:34

  Zoveel leuke boeken!

 • Leave a Reply