Boekrecensies, New Adult

Wacht op mij – J. Lynn

Wacht op mij Titel: Wacht op mij
Auteur: J. Lynn (pseudoniem van Jennifer L. Armentrout)
Verschijnt: 11 maart 2014
Pagina’s: 355
Uitgever: Uitgeverij Zomer & Keuning
Oorspronkelijke titel: Wait for you

Cam is sexy, lief, en eh.. hadden we al gezegd dat hij sexy is? Toch lukt het Avery niet om zich aan hem over te geven. Ze is naar een universiteit duizenden kilometers van huis gegaan, omdat ze wilde vluchten voor haar verleden. Een verleden dat zichtbaar is op haar lichaam, maar dat ze koste wat kost wil verbergen. Het is dus niet de bedoeling dat iemand te dichtbij komt. En al helemaal niet Cam.

Mening over Wacht op mij

Wacht op mij gaat over Avery, een meisje op de vlucht van haar verleden. Dat ze op de vlucht is, daar kom je al vrij snel achter. Ze gaat namelijk studeren aan de andere kant van het land, duizenden kilometers van haar ouders vandaan. Op haar eerste schooldag loopt ze tegen het goddelijke, gespierde lijf van Cam op. Hij is meteen geïnteresseerd in haar, maar Avery houdt de boot af. Al snel komt ze er achter dat Cam de populairste en de knapste jongen van de universiteit is. Heeft hij echt interesse in haar?? Ze snapt het niet.

Je denkt de hele tijd te weten waarom Avery gevlucht is, maar toch wist Lynn me elke keer weer aan het twijfelen te brengen. Binnen een paar bladzijden heeft Cam mijn hart al veroverd. Hij is het perfecte vriendje. Hij doet spontane dingen, is ontzettend knap en ook mysterieus. Gelukkig is Wacht op mij niet zoals 50 Shades of Grey, maar sexy en liefdevolle passages zitten er zeker in. Wacht op mij is een lange flirtsessie die alles behalve saai is. Het verhaal zorgt ervoor dat je constant door wil lezen.

Net zoals Makkelijk las ik Wacht op mij in een paar dagen uit. Het is een zelfde soort boek als het boek van Tammara Webber, maar deze vond ik net een tikje beter. De spanning zat er beter in en en het verhaal zat net even wat beter in elkaar. Een boek waar ik verliefd op ben geworden en ik hoop dat hij verfilmd gaat worden.

Klik hier voor alle recensies van de boeken van Jennifer L. Armentrout.

Rating: 4,5/5

bol-button

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Annelieke februari 25, 2014 at 09:27

  Ik hoor alleen maar positieve dingen over dit boek en ik moet nog steeds eens een new adult boek lezen. Ik ben nu wel nieuwsgierig 🙂

  • Reply Gerrianne februari 25, 2014 at 09:43

   Komt op mijn leeslijstje! Ik ben erg benieuwd :-).

 • Reply Madelon februari 25, 2014 at 16:30

  Ik ben het echt compleet helemaal met je eens! Ik was er helemaal weg van toen ik het boek mocht lezen! Dit is een echte aanrader 🙂
  Zodra ik het boek zelf binnen heb komt er ook een recensie, maar in dit geval wil ik graag fotomateriaal bij m’n recensie, hihi.

 • Reply Boekrecensie: After: Hier begint alles (After #1) - Anna Todd november 12, 2018 at 11:58

  […] werd boos op Hardin, maar ik werd ook verliefd op hem. Ik vind de boeken hetzelfde gevoel geven als Wacht op mij en Ga voor mij, dus als je die leuk vond, moet je de After serie ook zeker gaan lezen. Er zit een […]

 • Reply Volgorde wacht op mij serie mei 8, 2020 at 16:19

  […] Wacht op mij. Klik hier om het boek te bestellen. Klik hier om de recensie te […]

 • Reply Latoya december 19, 2020 at 22:52

  Super mooi boek
  Eerst dacht ik oe.. het gaat over de uni,
  En ik zelf ben al in de 30.. zal dit mij wel gaan trekken.?
  Nou ik vond het boek,
  Lief behulpzaam tranen trekker spannend..
  Echt een perfect boek voor mij!
  Heb ook ga voor mij gelezen en ook die was perfect..
  Zeker een aanrader
  Blij dat ik ze gelezen heb.

 • Leave a Reply