Boekrecensies,  New Adult

Wacht op mij – J. Lynn

Wacht op mij Titel: Wacht op mij
Auteur: J. Lynn (pseudoniem van Jennifer L. Armentrout)
Verschijnt: 11 maart 2014
Pagina’s: 355
Uitgever: Uitgeverij Zomer & Keuning
Oorspronkelijke titel: Wait for you

Cam is sexy, lief, en eh.. hadden we al gezegd dat hij sexy is? Toch lukt het Avery niet om zich aan hem over te geven. Ze is naar een universiteit duizenden kilometers van huis gegaan, omdat ze wilde vluchten voor haar verleden. Een verleden dat zichtbaar is op haar lichaam, maar dat ze koste wat kost wil verbergen. Het is dus niet de bedoeling dat iemand te dichtbij komt. En al helemaal niet Cam.

Mening over Wacht op mij

Wacht op mij gaat over Avery, een meisje op de vlucht van haar verleden. Dat ze op de vlucht is, daar kom je al vrij snel achter. Ze gaat namelijk studeren aan de andere kant van het land, duizenden kilometers van haar ouders vandaan. Op haar eerste schooldag loopt ze tegen het goddelijke, gespierde lijf van Cam op. Hij is meteen geïnteresseerd in haar, maar Avery houdt de boot af. Al snel komt ze er achter dat Cam de populairste en de knapste jongen van de universiteit is. Heeft hij echt interesse in haar?? Ze snapt het niet.

Je denkt de hele tijd te weten waarom Avery gevlucht is, maar toch wist Lynn me elke keer weer aan het twijfelen te brengen. Binnen een paar bladzijden heeft Cam mijn hart al veroverd. Hij is het perfecte vriendje. Hij doet spontane dingen, is ontzettend knap en ook mysterieus. Gelukkig is Wacht op mij niet zoals 50 Shades of Grey, maar sexy en liefdevolle passages zitten er zeker in. Wacht op mij is een lange flirtsessie die alles behalve saai is. Het verhaal zorgt ervoor dat je constant door wil lezen.

Net zoals Makkelijk las ik Wacht op mij in een paar dagen uit. Het is een zelfde soort boek als het boek van Tammara Webber, maar deze vond ik net een tikje beter. De spanning zat er beter in en en het verhaal zat net even wat beter in elkaar. Een boek waar ik verliefd op ben geworden en ik hoop dat hij verfilmd gaat worden.

Klik hier voor alle recensies van de boeken van Jennifer L. Armentrout.

Rating: 4,5/5

bol-button

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.