Boekrecensies, New Adult

Ik ben nog niet klaar met jou! – Conny Regard

Ik ben nog niet klaar met jou Titel: Ik ben nog niet klaar met jou!
Auteur: Conny Regard
Verschenen: september 2013
Pagina’s: 271
Uitgever: Kok

What happens in Vegas, changes everything. Na een bliksemhuwelijk met Alex vertrekt Jasmijn door allerlei misverstanden snel weer uit zijn leven. In Parijs ontdekt ze dat ze zwanger is en krijgt een dochtertje. Na een ingrijpende gebeurtenis, laat ze haar baby bij Alex achter en vertrekt naar Amerika. Daar breekt ze door als model en doet haar uiterste best haar verleden te vergeten. Maar als ze Alex na jaren weer ziet, en hij haar om een echtscheiding vraagt, om met een ander te trouwen, beseft Jasmijn dat ze hem en hun dochter terug wil en daar alles voor over heeft!

Mening over Ik ben nog niet klaar met jou!

Jasmijn, beter bekend als Jazzy in de modellenwereld, is een topmodel en razend populair. Ze loopt elk feestje af waar ze zich vrijwel niks meer van kan herinneren de volgende dag. Ze duikt met bijna elk man in bed (mits hij niet een donkere haarkleur heeft), allemaal om haar oude grote liefde te kunnen vergeten. Op een dag is een feestje zo extreem afgelopen dat ze in het ziekenhuis belandt. Hier komt ze Alex tegen en ze weet meteen, ze wilt hem terug. Echter gaat hij al trouwen met een andere vrouw en wil niks meer van Jasmijn horen.

Ik heb al eerder een boek van Conny Regard gelezen, maar deze steekt daar echt bovenuit. Ik merk echt dat haar schrijfstijl steeds beter en beter wordt. Conny schrijft ontzettend grappig en vooral erg vlot. Ik ben nog niet klaar met jou! is niet dik waardoor je het in een mum van tijd uit hebt. Jasmijn is een ontzettend grappig persoon en je leeft echt heel erg met haar mee in het verhaal. Vooral haar twee collega’s / homo vrienden zijn geweldig om te lezen. Ik heb ontzettend vaak écht zitten lachen, vooral op het einde zat ik erg vaak hardop te lachen (en dat doe ik niet vaak bij boeken!). Ook heeft ze mij enorm verrast met het laatste stuk van het boek, ik dacht het einde wel te kunnen voorspellen, maar Conny weet er weer iets speciaals en origineels van te maken. Ik heb echt genoten van dit boek wat, nogmaals, zeker een hoogtepunt is van Conny Regard. Ik ben erg benieuwd of haar volgende boek net zo goed zal zijn. Zeker een aanrader voor de chicklit en roman lezers!

Meer recensies lezen van de boeken van Conny Regard? Klik dan hier.

Rating: 4/5

bol-button

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Mandy januari 8, 2014 at 08:51

  Heb deze ook gelezen en heb net; gewoon magisch uit, echt een aanrader!

 • Reply Lilian januari 8, 2014 at 10:00

  Ik lees nu Dubbelspel van haar, en daar zitten ook twee homovrienden in, haha! Ik ben benieuwd naar dit boek, ik vind Conny Regard een leuke schrijfster!

 • Reply Madelon januari 8, 2014 at 18:57

  Ah dit klinkt als een echt boek voor mij! *schrijft er weer een boek bij op haar want to read lijst*

 • Reply Rachel januari 9, 2014 at 08:16

  De boeken van Conny Regard vind ik ook erg goed. Heb tot nu toe ook alle boeken van haar uit en ben een grote fan van haar.

 • Reply natasja januari 9, 2014 at 10:47

  geweldig boek zoals ook haar andere lekkere schrijfstijl

 • Leave a Reply