Boekrecensies, New Adult

Ga voor mij – J. Lynn (Wacht op mij #2)

Ga voor mijTitel: Ga voor mij
Auteur: J. Lynn (pseudoniem van Jennifer L. Armentrout)
Verschenen: maart 2015
Pagina’s: 336
Uitgever: Zomer & Keuning  
Oorspronkelijke titel:
Be with me

Hij gaat voor mij, hij gaat niet voor mij…
De negentienjarige Teresa – Tess voor vrienden – wil danseres worden, maar een blessure gooit roet in het eten. Ook in de rest van haar leven gaat het niet helemaal volgens plan. Ze heeft een relatie achter de rug waar ze liever niet aan terugdenkt en een verboden kus waar ze wél met heel veel plezier aan terugdenkt… maar hoe kan het wat worden tussen haar en Jase, de beste vriend van haar broer Cam? Daarvoor is er te veel gebeurd in haar leven, en ook in dat van hem. Kortom, het is tijd voor een plan B.

Mening over Ga voor mij

Ik was razend enthousiast over Wacht op mij van J. Lynn. Zo enthousiast, dat mijn quote op de achterkant van Ga voor mij is geplaatst! Hoe tof is dat? Ik was dan ook super benieuwd naar het vervolg: Ga voor mij.

Ook al is Ga voor mij het vervolg op Wacht op mij, je kunt dit boek prima lezen als je het eerste deel niet hebt gelezen. Cam en Avery (Theresa’s broer en zijn vriendin), zijn de hoofdkarakters in het eerste boek en komen af en toe voor in deel twee. Er zijn natuurlijk dingen gebeurd in deel een (die ik niet ga verklappen, want dat zou zonde zijn voor de mensen die Wacht op mij nog niet hebben gelezen) die in deel twee ook weer aan het licht komen, maar dat wordt eigenlijk heel duidelijk uitgelegd.

Theresa (ook wel Tess genoemd door Jase) is de hoofdpersoon van Ga voor mij. Ze heeft een heleboel ellende achter de rug waar ze liever niet over praat. Ze is misbruikt door haar vorige vriendje en haar droom om danseres te worden is in duigen gevallen omdat ze een knieblessure heeft. Plan B it is: ze gaat de lerarenopleiding doen waar haar broer ook studeert. En zijn knappe vriend Jase Winstead. Ze heeft altijd al een crush op hem gehad en nu zitten ze ineens bij elkaar bij muziek! Tess raakt in de war door Jase flirtgedrag. Hij zoent haar maar iedere keer trekt hij zich weer terug en vertelt hij dat ze niet samen kunnen zijn. Maar waarom niet?

Ik heb genoten van Ga voor mij. Als een sneltrein raasde ik door het boek heen en ik kon niet stoppen met lezen. Het is so damn hard om niet verliefd te worden op de boeken van J. Lynn.. Jase is een charmeur waar je gewoon verliefd op wordt. Kun je niks aan doen! Als je Wacht op mij ook zo leuk vond, zul je niet teleurgesteld worden door deel twee. I promise! 

Klik hier voor alle recensies van de boeken van Jennifer L. Armentrout.

Rating: 4,5/5

bol-button

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply beautifulday4makeup maart 31, 2015 at 10:21

  Dit klinkt als een heerlijke weglezer

 • Reply Nynke-Boudien maart 31, 2015 at 10:25

  Afgelopen weekend Wacht op mij gelezen en ik vond dat echt een geweldig boek. Ook erg benieuwd naar Ga voor mij!

 • Reply tamara maart 31, 2015 at 20:57

  Wacht op mij in 1 ruk uitgelezen tot 2 uur snachts.. ik heb deze ook op mijn lijstje gezet

 • Reply Esther april 2, 2015 at 11:38

  Super tof dat je quote achterop het boek staat! 🙂

 • Reply Nicole april 12, 2015 at 22:35

  Ohh ik zag je quote al staan ja op het boek! Heel gaaf, gefeliciteerd 🙂 Heb Wacht op mij niet gelezen (helaas), maar Ga voor mij wel en mijn hemel wat een fantastisch boek! Wacht voor mij komt ook zeker op mijn lijstje om te lezen

 • Reply Boekrecensie: After: Hier begint alles (After #1) - Anna Todd november 12, 2018 at 12:01

  […] maar ik werd ook verliefd op hem. Ik vind de boeken hetzelfde gevoel geven als Wacht op mij en Ga voor mij, dus als je die leuk vond, moet je de After serie ook zeker gaan lezen. Er zit een sexy randje aan […]

 • Reply Volgorde wacht op mij serie mei 8, 2020 at 16:21

  […] Ga voor mij. Klik hier om het boek te bestellen. Klik hier om de recensie te […]

 • Leave a Reply