Boekrecensies,  New Adult

Ga voor mij – J. Lynn (Wacht op mij #2)

Ga voor mijTitel: Ga voor mij
Auteur: J. Lynn (pseudoniem van Jennifer L. Armentrout)
Verschenen: maart 2015
Pagina’s: 336
Uitgever: Zomer & Keuning  
Oorspronkelijke titel:
Be with me

Hij gaat voor mij, hij gaat niet voor mij…
De negentienjarige Teresa – Tess voor vrienden – wil danseres worden, maar een blessure gooit roet in het eten. Ook in de rest van haar leven gaat het niet helemaal volgens plan. Ze heeft een relatie achter de rug waar ze liever niet aan terugdenkt en een verboden kus waar ze wél met heel veel plezier aan terugdenkt… maar hoe kan het wat worden tussen haar en Jase, de beste vriend van haar broer Cam? Daarvoor is er te veel gebeurd in haar leven, en ook in dat van hem. Kortom, het is tijd voor een plan B.

Mening over Ga voor mij

Ik was razend enthousiast over Wacht op mij van J. Lynn. Zo enthousiast, dat mijn quote op de achterkant van Ga voor mij is geplaatst! Hoe tof is dat? Ik was dan ook super benieuwd naar het vervolg: Ga voor mij.

Ook al is Ga voor mij het vervolg op Wacht op mij, je kunt dit boek prima lezen als je het eerste deel niet hebt gelezen. Cam en Avery (Theresa’s broer en zijn vriendin), zijn de hoofdkarakters in het eerste boek en komen af en toe voor in deel twee. Er zijn natuurlijk dingen gebeurd in deel een (die ik niet ga verklappen, want dat zou zonde zijn voor de mensen die Wacht op mij nog niet hebben gelezen) die in deel twee ook weer aan het licht komen, maar dat wordt eigenlijk heel duidelijk uitgelegd.

Theresa (ook wel Tess genoemd door Jase) is de hoofdpersoon van Ga voor mij. Ze heeft een heleboel ellende achter de rug waar ze liever niet over praat. Ze is misbruikt door haar vorige vriendje en haar droom om danseres te worden is in duigen gevallen omdat ze een knieblessure heeft. Plan B it is: ze gaat de lerarenopleiding doen waar haar broer ook studeert. En zijn knappe vriend Jase Winstead. Ze heeft altijd al een crush op hem gehad en nu zitten ze ineens bij elkaar bij muziek! Tess raakt in de war door Jase flirtgedrag. Hij zoent haar maar iedere keer trekt hij zich weer terug en vertelt hij dat ze niet samen kunnen zijn. Maar waarom niet?

Ik heb genoten van Ga voor mij. Als een sneltrein raasde ik door het boek heen en ik kon niet stoppen met lezen. Het is so damn hard om niet verliefd te worden op de boeken van J. Lynn.. Jase is een charmeur waar je gewoon verliefd op wordt. Kun je niks aan doen! Als je Wacht op mij ook zo leuk vond, zul je niet teleurgesteld worden door deel twee. I promise! 

Klik hier voor alle recensies van de boeken van Jennifer L. Armentrout.

Rating: 4,5/5

bol-button

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.