Netflix

Netflix voegt in maart deze films toe!


Netflix heeft weer een aantal dingen aangekondigd. Zo verdwenen er een hoop titels in februari, maar voegen ze deze titels gelukkig weer toe!

Finding Dory (2016)

De hyperactieve Dory komt er achter dat ze geboren is in het Marine Biology Institute of California, waar vele zeedieren worden voorbereid op hun terugkeer naar de zee. De vergeetachtige blauwe vis werd op jonge leeftijd weer in de oceaan vrijgelaten, maar ze reist terug naar het instituut om haar ouders te vinden.
Wordt 2 maart toegevoegd.

Thor: The Dark World (2013)

Na de gebeurtenissen in The Avengers strijdt Thor om de orde te herstellen in de kosmos. Maar een oud ras van Duistere Elven onder leiding van de wraaklustige Malekith wil het universum in duisternis onderdompelen. Wanneer zelfs Odin en Asgard niet opgewassen zijn tegen deze vijand, zal Thor zijn meest gevaarlijke en persoonlijke strijd moeten aangaan, die hem opnieuw zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen tot de ultieme opoffering voor de redding van onze wereld.
Wordt 13 maart toegevoegd.

Burning Sands (2017)

Zurich (Trevante Rhodes) is een aankomende eerstejaars student aan een zogenaamde HBCU (Historically Black Colleges and Universities). Voorafgaand gaat hij naar de introductieweek van een studentenvereniging. Deze ontgroening loopt enorm uit de hand. Zurich moet een een keus maken tussen zwijgen of in opstand komen tegen de wrede ontgroening.
Wordt 10 maart toegevoegd.

Deidra & Laney Rob a Train (2017)

Het leven komt in een stroomversnelling voor Deidra en haar jongere zusje Laney. Deidra is bijna klaar met high school. Hun parttime vader is een fulltime oplichter. Het gaat bergafwaarts als hun moeder in de gevangenis belandt voor een kleine overtreding. Om hun worstelende familie te helpen besluiten ze treinen te gaan overvallen. Alles lijkt volgens plan te verlopen, tot een spoorwegagent (Tim Blake Nelson) een onderzoek begint.
Wordt 17 maart toegevoegd.

Serie: Marvel’s Iron Fist

Gelukkig voegt Netflix ook een nieuwe serie toe!
In Marvel’s Iron Fist keert miljardair Danny Rand terug naar New York City, nadat hij jarenlang vermist was. Hij probeert weer een band op te bouwen met zijn familie en neemt het ondertussen op tegen de criminele elementen in de stad. Dat doet hij met zijn kung fu krachten en de mogelijkheid om de geweldige kracht van de vurige Iron Fist op te roepen.
Wordt 17 maart toegevoegd.

Welke van deze titels op Netflix ga jij zien?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Esther maart 7, 2017 at 18:42

    Yes, kan ik eindelijk Finding Dorry zien!

  • Leave a Reply