Netflix

Netflix haalt er deze week weer een aantal goede series en films af!


Gaan we weer… Een hoop licenties zijn afgelopen, waardoor Netflix er een hoop films en series af moet halen. Zit jouw favoriete film ertussen?

Moana

Prinses Moana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. Samen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland. Tijdens de reis worstelen ze met de verraderlijke oceaan en alles wat zich onder het wateroppervlak verbergt en leren ze waar echte vriendschap toe kan leiden.
Wordt 4 augustus verwijderd.

Eye in the Sky

Kolonel Catherine Powell (Mirren) staat aan het hoofd van een geheime drone missie om een groep terroristen gevangen te nemen in Nairobi, Kenia. Wanneer ze verneemt dat de groep een zelfmoordaanslag plant, verandert haar doel in het doden van de terroristen. Steve Watts (Paul), de piloot die de drone bestuurt, neemt het schuiladres waar de terroristen verblijven in het vizier, net op het moment dat een 9-jarig meisje zich in de ‘kill zone’ begeeft. Powell zal nu met advocaten en politici moeten bepalen of de actie doorgaat of niet.
Wordt 6 augustus verwijderd

The Killing (4 seizoenen)

Het verhaal verplaatste zich naar Seattle, waar Sarah Linden en Stephen Holder een moordzaak voor de kiezen krijgen. Tiener Rosie Larsen wordt vermoord en de jacht op de dader begint. Duurt het eerste seizoen van de originele seizoen twintig afleveringen, voor de remake is er gekozen om het verhaal rondom Larsen uit te smeren over twee volle seizoenen van telkens dertien afleveringen. Vanaf het derde seizoen wordt het origineel zo goed als volledig losgelaten. Er verschijnen andere hoofdrolspelers in de serie en de band tussen Linden en Holder wordt steeds intenser.
Is al verwijderd. Waarom deze serie eraf is gehaald, nadat Netflix het laatste seizoen heeft overgenomen is niet duidelijk.

The Theory of Everything

De film vertelt het verhaal over de beroemde natuurkundige Stephen Hawking. Het verhaal centreert zich om Hawkings vroege jaren op de Universiteit van Cambridge waar hij verliefd wordt op de arts-studente Jane, waar hij later mee trouwt. Net na het huwelijk wordt bij Hawking ALS, een ongeneeslijke spierziekte, gediagnosticeerd.
Is al verwijderd op 2 augustus

The Best of Me

Twee totaal verschillende tieners worden verliefd op elkaar in de middelbare school. Kort daarna worden ze echter gescheiden en kiezen ze elk een radicaal verschillend pad. 21 jaar later, op een begrafenis, ontmoeten ze elkaar weer in hun vroegere woonplaats en komen oude, pijnlijke herinneringen weer boven drijven.
Wordt 3 augustus verwijderd

Van welke vind jij het jammer dat hij verdwijnt?

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.