Films,  Netflix

Netflix Kerstfilms 2018: deze moet je zien

Netflix Kerstfilms 2018

Onze favoriete on-demand dienst Netflix komt dit jaar met zoveel toffe Kerstfilms! Wij zijn grote liefhebbers van de Netflix films én van Kerst dus die combinatie… Daar worden we blij van! Ik zet op een rij welke Netflix Kerstfilms er allemaal verschijnen komende tijd (of al zijn verschenen).

The Holiday Calendar

Abby Sutton is een getalenteerde fotografe die niet genoeg voldoening haalt uit haar baan. Ze erft een antieke advent kalender en de inhoud ervan blijkt over een toekomstvoorspelling te beschikken. Deze magische kalender zou Abby weleens kunnen helpen in haar zoektocht naar de liefde.

Is inmiddels verschenen op Netflix 

The Princess Switch

In de week voor Kerstmis ruilt de hertogin van Montenaro genaamd Margaret van plaats met de lookalike Stacy, een Amerikaanse afkomstig uit Chicago. De zaken worden ingewikkeld wanneer Margaret met een beetje hulp van magie verliefd wordt op de collega van Stacy. Laatstgenoemde valt dan weer voor de verloofde van Margaret.

Verschijnt 16 november 2018 op Netflix

The Christmas Chronicles

Het verhaal van een broer en zus, Teddy en Kate Pierce, die het plan hebben gevat om op kerstavond de Kerstman op te wachten en te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze namelijk in zijn slee en beleven een bijzonder avontuur.

Verschijnt 22 november 2018 op Netflix

A Christmas Prince: The Royal Wedding

Het vervolg op A Christmas Prince is hier! Een jaar nadat Amber Richard heeft geholpen om de kroon veilig te stellen, bereidt ze zich voor op hun huwelijk. Maar ze weet niet of ze wel geschikt is als koningin.

Verschijnt 30 november 2018 op Netflix

De TV-zender Hallmark doet het nét even wat groter dan Netflix: daar komen dit jaar 37 (!!!) films van uit die gerelateerd zijn aan Kerstmis. Hoe bizar is dat? Gelukkig kunnen we in Nederland genieten van de Netflix toppers, maar heel stiekem hoop ik dat er ook nog wat Hallmark films worden toegevoegd door Netflix.

Dit zijn de Netflix Kerstfilms 2018, naar welke films kijk jij uit?

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *