Netflix

Netflix haalt na dit weekend al déze films en series eraf


Oh nee! Netflix gaat weer een aantal mooie pareltjes eraf gooien. Bekijk deze films én series snel voordat je ze na dit weekend niet meer kunt zien.

Michiel de Ruyter (2015)

Wanneer Nederland van alle kanten wordt aangevallen en op de rand van burgeroorlog staat, vecht één man alleen voor het landsbelang: Michiel de Ruyter. Maar zijn successen maken hem in ogen van de machthebbers te populair. Het is 1653 en in de slag bij Ter Heijde sterft de oude admiraal Maarten Tromp (bewonderend ‘Bestevaer’ genoemd) in de armen van de jonge, talentvolle Michiel de Ruyter. Hij maant Michiel niet met politieke winden mee te zeilen, maar alleen voor het landsbelang te vechten. Nederland is niet alleen in oorlog met de Engelsen, maar staat ook op rand van burgeroorlog: Oranje-aanhangers en republikeinen vechten om de macht.
Deze film is helaas gisteren verwijderd van Netflix.

The Big Wedding (2013)

Don en Ellie Griffin (Robert de Niro en Diane Keaton) zijn een disfunctioneel stel dat al een lange tijd gescheiden is. Wanneer hun geadopteerde zoon Alejandro gaat trouwen, wordt ook zijn religieuze, biologische moeder uitgenodigd. Om de eregast van de bruiloft niet tegen het verkeerde been te schoppen, moeten Don en Ellie zich voordoen als een gelukkig getrouwd echtpaar. Voor Ellie is dit een emotionele gebeurtenis omdat ze niet alleen haar ex-man onder ogen moet komen, maar ook zijn nieuwe vriendin Bebe McBride (Susan Sarandon), die ooit haar beste vriendin was.
Deze film wordt zondag 30 juli verwijderd.

Hairspray (2007)

Remake van de gelijknamige film uit 1988. Baltimore, begin jaren ’60. Tracy Turnblad, een moddervet maar swingend meisje ziet haar droom uitkomen als zij door de auditie van de Corny Collins Show heen komt. Nu zij eenmaal in deze populaire dansshow zit wil zij ook haar zwarte vrienden er in krijgen, maar dit is vragen om problemen.
Deze film wordt zondag 30 juli verwijderd.

Letters to Juliet (2010)

Een jonge Amerikaanse vrouw (Amanda Seyfried) gaat op vakantie naar het prachtige Verona in Italië. Daar vindt ze een ”Letter to Juliet”, een onbeantwoorde brief aan een onbeantwoorde liefde. Hierdoor begint ze een zoektocht naar de geliefden uit de brief…
Deze film wordt op zondag 30 juli verwijderd.

Don’t Trust the B—- in Apartment 23 (2 seizoenen)

June (Dreama Walker) verhuist naar Manhattan (New York) voor haar droombaan inclusief appartement aan te nemen en te realiseren maar eenmaal aangekomen in Manhattan is haar droombaan + appartement in rook vergaan en staat ze op straat. Met wat geluk vind ze een andere appartement en krijgt ze een baan in een coffeeshop. Haar nieuwe appartement deelt ze samen met haar charmante maar pittige huisgenoot Chloe (Krysten Ritter).
Deze serie wordt op maandag 31 juli verwijderd.

Hoe Duur Was de Suiker (2013)

Het verhaal van twee halfzusjes in het achttiende-eeuwse Suriname: de blanke Sarith en haar lijfslavin Mini-Mini. Terwijl Sarith verbitterd raakt door het harde leven in de kolonie, krijgt Mini-Mini haar eigen kans op geluk. Kan en durft ze die te grijpen ten koste van haar meesteres en halfzus?
Deze film wordt op maandag 31 juli verwijderd.

The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)

Vier beste vriendinnen worden van elkaar gescheiden en op hun laatste winkeldag samen vinden ze een spijkerbroek die ieder van hen perfect zit. Ze besluiten om deze “magische” broek te gebruiken als een soort bindmiddel voor de maanden dat ze elkaar niet zien, door elke week een ander de broek te laten dragen. Ondanks dat ze ver van elkaar verwijderd zijn, ervaren ze een zomer die ze nooit meer zullen vergeten.
Deze film wordt op maandag 31 juli verwijderd.

Welke van dit lijstje ga jij missen?

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Inge juli 29, 2017 at 10:01

    Nooooo dat meen je niet! Ik wilde juist vandaag Michiel de Ruyter gaan kijken ? Urgghh net te laat.

  • Reply Linda juli 29, 2017 at 10:47

    Onee! The Big Wedding moet ik snel nog kijken. Ook wil ik Hairspray en The Sisterhood of the Traveling Pants graag nog een keer zien.

  • Reply Nicole juli 29, 2017 at 19:00

    dan moet ik maar snel The Sisterhood of the traveling pants gaan kijken!

  • Leave a Reply