Netflix

Neee! Netflix haalt deze films en series eraf


Het is weer zo ver: Netflix haalt een hoop films en series eraf. Helaas kan het soms niet anders, maar van een aantal vinden wij het wel erg jammer.

Hail, Caesar!

Hollywood, de jaren 50. Het verhaal volgt een enkele dag uit het leven van Eddie Mannix (Josh Brolin), een klusjesman voor filmstudio’s, die geconfronteerd wordt met een reeks problemen om op te lossen. Tot een van die problemen behoort de mysterieuze verdwijning van een filmster.
Wordt 21 februari van Netflix afgehaald. 

The Undertaker (4 seizoenen)

Wanneer een voormalig rechercheur het begrafenisbedrijf van zijn vader overneemt, zetten vreemde sterfgevallen hem aan om opnieuw moordzaken te onderzoeken.
Wordt 18 maart van Netflix afgehaald. 

Ciske de Rat (1984)

Ciske is een jongetje met een grote mond en een klein hart, dat het beste probeert te maken van zijn leven in het Amsterdam van de jaren 30. Zijn vader is een echte schipper en is dus nooit thuis, en z’n moeder is een kreng. Ciske krijgt een aantal tegenslagen te verwerken.
Wordt 9 maart van Netflix afgehaald. 

Hitler: The Rise of Evil (1 seizoen)

Hitler: The Rise of Evil is een TV-miniserie uit 2003 over de opkomst van Adolf Hitler. De film wordt vooral getoond vanuit het oogpunt van Ernst Hanfstaengl en gaat in op zijn bijdrage aan Hitlers opkomst. Een ander belangrijk personage is Fritz Gerlich, een Duitse journalist die zich vrijwel vanaf het begin verzet tegen Adolf Hitler en de NSDAP en hier uiteindelijk met zijn leven voor betaalt.
Wordt 9 maart van Netflix afgehaald. 

Vessel

Dokter Rebecca Gomperts richtte in 1999 de organisatie Women on Waves op om vrouwen te helpen die hun zwangerschap willen beëindigen, maar dit niet legaal kunnen doen. De organisatie omzeilt letterlijk de wet: op internationale wateren gelden op een Nederlands schip de wetten uit het thuisland. Zolang het vaartuig buiten de territoriale grenzen blijft, is abortus dus geoorloofd. De documentaire toont middels archiefbeelden en interviews hoe de stichting werd opgericht en hoe de tot abortuskliniek omgebouwde boot koers zet naar Ierland, Polen, Marokko en Portugal. Overal waar de Women on Waves aanmeren wacht een schare felle tegenstanders – Portugal stuurt zelfs een militair oorlogsschip op ze af. Tegelijkertijd staat de telefoon roodgloeiend en stromen de hulpverzoeken binnen. Inmiddels is er ook de website Women on Web, die informatie verschaft over hoe zelf abortus te plegen met medicijnen die bijna overal ter wereld legaal verkrijgbaar zijn.
Wordt 22 februari van Netflix afgehaald. 

Verder worden er een hoop kinderseries afgehaald zoals Nijntje, Rudolf, Casper en Lisa, De Kleine Rode Tractor en helaas nog een hoop series.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply