Films,  Netflix

Netflix filmtip: When We First Met

Er staat een nieuwe Netflix Original film op Netflix sinds kort waar ik even wat extra aandacht aan wil besteden! When We First Met is namelijk de ideale film om samen met je vriendinnen of lekker alleen op de bank te kijken. 

Noah heeft de perfecte eerste nacht met het meisje van zijn dromen beleefd, maar tot zijn ongenoegen is hij vervolgens in de friendzone beland. De daaropvolgende jaren blijft Noah zich afvragen wat er die avond verkeerd is gegaan. Wanneer onverwacht de mogelijkheid zich voordoet om terug in de tijd te reizen besluit Noah de bewuste avond telkens her te beleven om te achterhalen wat er fout ging en haar alsnog voor zich te winnen.

Tijdens mijn zoektocht naar romantische films die ik nog niet heb gezien op Netflix, viel mijn oog ineens op When We First Met. De film gaat over Noah, die de perfecte avond doorbrengt met Avery, het meisje van zijn dromen. Alleen is er een ding dat in de weg zit: Avery ziet hem alleen als goede vriend. De jaren die daarop volgen blijft hij zich afvragen wat er nou verkeerd ging. Avery staat op dat moment op het punt om te trouwen met Ethan. Als Noah (gespeeld door Adam Devine, die we ook wel kennen uit Modern Family) in een fotohokje wenst om die specifieke avond over te doen, krijgt hij zijn zin. YES! Ik hou van films waarin gespeeld wordt met de tijd. Noah doet er natuurlijk alles aan om Avery verliefd op hem te laten worden.

When We First Met is eigenlijk alles wat je zoekt in een fijne, hersenloze film die je op een zaterdagavond in je eentje of met een paar vriendinnen op de bank kunt kijken. Iet wat voorspelbaar, maar vooral grappig en leuk! En het feit dat Ethan (Robbie Amell) in deze film speelt, maakt ook een heleboel goed… Verder vind ik het element van ’tijdreizen’ erg leuk in de film, ik hou er sowieso van als dat gebeurt in films. Kijk maar naar The Time Traveler’s Wife, About Time en 13 Going on 30.

When We First Met is geen romantische comedy van de hoogste plank, maar wat geeft het? Ik vond hem erg vermakelijk en ik heb me geamuseerd. En dat is het enige dat telt, toch? Mocht je op zoek zijn naar een leuke comedy om te kijken, kan ik je When We First Met absoluut aanraden. De trailer geeft een goed beeld van hoe de film is! Bekijk die dus zeker even.

when we first met netflix

Titel: When We First Met
Regie: Ari Sandel
Verschenen: februari 2018
Duur: 1h 37m
Cast: Adam Devine, Alexandra Daddario, Shelley Henning, Robbie Amell
Genre: Comedy 

Rating: 7/10

 

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *