Films, Netflix

Netflix film: The Knight before Christmas

Heb jij de Netflix kerstfilm The Knight before Christmas al gezien? Dit is een van de kerstfilms die Netflix dit jaar heeft uitgebracht, met Vanessa Hudgens in de hoofdrol. De film heeft genoeg ingrediënten voor een fijne wegkijker. Ik was erg benieuwd!

Waar gaat The Knight before Christmas over?

Een 14e-eeuwse ridder komt door middeleeuwse magie in hedendaags Ohio terecht, waar hij valt voor een lerares natuurwetenschappen die niet meer in de liefde gelooft.

Ridder Sir Cole uit de middeleeuwen wordt op een missie gestuurd. Hij komt terecht in het jaar 2019 waar alles anders blijkt te zijn. Hij probeert zich staande te houden in deze eeuw, maar weet niet zo goed waar hij is en wat zijn missie inhoudt. Dan ontmoet hij Brooke. In eerste instantie denkt ze dat hij moet bijtrekken nadat hij zijn hoofd heeft gestoten en telkens uitkraamt dat hij een ridder is, maar dan begint ze hem steeds meer te geloven. Ondertussen probeert Sir Cole zijn missie uit te vinden en dat heeft alles te maken met liefde.

Lees ook: deze kerstfilms heeft Netflix toegevoegd in 2019.

‘Alle clichés worden uit de kast getrokken, maar wat een fijne kerstfilm is dit’

O, wat een heerlijke cheesy film was The Knight before Christmas. Ja, het was over de top en ja het was niet perfect geacteerd (ik vond vooral de mannelijke hoofdrol niet zo sterk), maar het verhaal was heerlijk luchtig. Alle clichés worden uit de kast getrokken. Een knappe ridder gaat terug in de tijd, komt in een nieuwe eeuw terecht en weet niet hoe hij zich moet gedragen, wordt dan verliefd en ik denk dat we allemaal het einde kunnen raden zonder dat ik nu verder vertel. Maar of de film daardoor direct slecht is? Nee. Want ik verwachtte ook een luchtige kerstfilm met een leuk, avontuurlijk verhaal. En dat is deze film zeker.

The knight before christmas

Titel: The Knight before Christmas
Regie: Monika Mitchell
Verschenen: 21 november 2019
Duur: 92 minuten
Cast: Vanessa Hudgens, Josh Whitehouse, Emmanuelle Chriqui
Genre: Comedy, Romantiek

Rating: 6.5/10

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Nieuwe kerstfilms op Netflix waar ik naar uitkijk om te kijken december 25, 2019 at 17:26

    […] The Knight Before Christmas […]

  • Leave a Reply