Films,  Netflix

Netflix film: Nappily Ever After

Het regent Netflix-films en onlangs zag ik er weer eentje: Nappily Ever After. Benieuwd wat ik van de film vond en waar hij over gaat? Lees dan gauw verder.

Waar gaat Nappily Ever After over?

Wanneer een perfectionistische reclamevrouw tegenslag krijgt in de liefde gaat ze op zoek naar zichzelf, te beginnen met een dramatisch nieuw kapsel.

Violet heeft het allemaal: de perfecte baan, de perfecte relatie en perfect haar. Maar dan gaat het mis. Wat gebeurt er wanneer het niet volstaat om perfect te zijn? Na een incident bij de kapper begint ze zich ineens af te vragen of ze wel het leven leidt dat ze wil leiden, of dat ze simpelweg doet wat van haar verwacht wordt…

Als je haar maar goed zit, dat is het motto van Violet. Ze checkt om de tien minuten haar weer-app en letterlijk haar hele leven draait om haar haren. Waar ik wel verwonderd naar heb zitten kijken, moet ik eerlijk zeggen. Want wie is er nu zó geobsedeerd door haar haren? Het was eerlijk gezegd een beetje ongeloofwaardig.

Violet heeft een vriend en ze verwacht dat hij haar ieder moment ten huwelijk gaat vragen. Maar als hij dat niet doet, maakt ze het uit en wil ze haar leven totaal anders gaan inrichten.

Nappily Ever After is echt zo’n film die je kijkt met vriendinnen of lekker in je eentje. Een romantische komedie van de hoogste plank is het niet, maar hij kijkt prima weg. De film is niet super hilarisch, maar je hebt er weer eens een avondje mee gevuld. Mocht je echt niet meer weten welke film je graag wil kijken, geef deze eens een kans!

Nappily Ever After is een verfilming van het gelijknamige boek van Trisha R. Thomas. Het scenario werd geschreven door Adam Brooks en Gina Prince-Bythewood.

Heb jij Nappily Ever After al gezien? 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *