Films, Netflix

Netflix film: Let it snow

Jullie hebben vast al wel van de nieuwe Netflix film Let it snow gehoord! Deze film is namelijk gebaseerd op het bekende gelijknamige boek van Maureen Johnson, John Green en Lauren Myracle. Omdat het kerstseizoen langzamerhand aanbreekt, besloot ik de film afgelopen weekend te kijken.

Waar gaat Let it snow?

Een sneeuwstorm treft op kerstavond een klein stadje, met de nodige gevolgen voor de vriendschappen, het liefdesleven en de toekomst van een groep scholieren.

Let it snow speelt zich af in een klein dorpje met in de hoofdrol een aantal verschillende scholieren. Julie Reyes stuit in de trein op de bekende pop star Stuart Bale. Wanneer de trein insneeuwt, besluit ze om het laatste stukje naar huis te lopen. Stuart loopt met haar mee en ze komen terecht bij het plaatselijke restaurant ‘Waffle Town’. Ze leren elkaar beter kennen en uiteindelijk gaat Stuart zelfs mee naar de familie van Julie. Ondertussen raapt Tobin al zijn moed bijeen om zijn beste vriendin Angie ‘The Duke’ te vertellen dat hij verliefd is op haar. Keon probeert een super gaaf kerstfeest te plannen in de hoop dat hij doorbreekt als DJ. Addie is boos op haar vriendje, omdat hij haar laat zitten en haar beste vriendin Dorrie probeert haar te kalmeren. Uiteindelijk komt iedereen samen op het kerstfeest van Keon.

‘Zet je gedachten op nul, zak heerlijk onderuit en geniet van deze feel good movie’

Schattig, dat is het juiste woord voor de film Let it snow. Wat een leuke film! Verwacht er echter niet teveel van, want dan ben ik bang dat de film je gaat teleurstellen. Zelf heb ik het boek niet gelezen, maar ik moet zeggen dat ik hier wel benieuwd naar ben geworden. Let it snow is een perfecte feel good movie om samen met vriendinnen te kijken. Liefde, drama, onzekerheid: het komt allemaal aan bod. Daardoor is de film soms wel wat voorspelbaar, maar hé je moet ook geen hoogstaand werk verwachten. Wanneer je net als ik op zoek bent naar een film om lekker aan te zetten en te ontspannen met je gedachten op nul, dan is dit de perfecte film voor jou. En ik moet zeggen dat ik de rollen en acteurs in deze film ook enorm leuk vond. Zoek je dus nog een leuke film ter voorbereiding op de feestdagen? Plan een movie night met je vriendinnen en zet Let it snow op je lijstje!

Let it snow

Titel: Let it snow
Regie: Luke Snellin
Verschenen: 8 november 2019
Duur: 92 minuten
Cast: Isabela Merced, Shameik Moore, Odeya Rush
Genre: Comedy, Romantiek

Rating: 6.5/10

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply