Boeken, Films, Netflix

Netflix film: Isn’t it Romantic?

Misschien heb je het al voorbij zien komen, sinds vorige week staat er een nieuwe film op de streamingsdienst: Isn’t it Romantic? En voor deze Netflix film, die geproduceerd is door Warner Bros, zijn er een aantal bekende sterren gecast waaronder Rebel Wilson, Liam Hemsworth en Adam DeVine. Dit beloofde al meteen een leuke film te worden!

Waar gaat Isn’t it Romantic over?

Een architecte die een hekel heeft aan romantische comedy’s stoot haar hoofd en beseft als ze weer wakker wordt dat haar leven is veranderd in een romcom vol clichés.

Niemand ziet architecte Natalie staan. Ze is ontzettend getalenteerd maar haar talent wordt niet opgemerkt op werk. Ook haar liefdesleven is nou niet bepaald succesvol. En aan romantische komedies heeft ze een hekel. Wanneer ze bij een diefstal op haar hoofd terechtkomt, komt ze terecht in een andere wereld. Een wereld waar alles precies zo lijkt te gaan, zoals het zou moeten. Ze komt terecht in een levensechte ‘romantische komedie film’. Natalie doet er alles aan om terug naar de echte wereld te gaan. Maar dat blijkt niet zo eenvoudig. Eerst moet ze namelijk ware liefde vinden.

‘Bijna iedere film waar Rebel Wilson een rol in speelt is hilarisch, zo ook Isn’t it Romantic’

Toen ik zag dat er een nieuwe film met Rebel Wilson op Netflix stond, wist ik zeker dat ik hem moest kijken. En dat was ook zeker omdat hottie Liam Hemsworth een hoofdrol heeft in de film. Iedereen kent wel de doorsnee romantische komedie films. Deze film maakt eigenlijk romantische komedie films belachelijk met een dikke knipoog en dat vind ik heerlijk. Het zijn altijd clichés die vaak op dezelfde manier verlopen en altijd eindigen zoals je van tevoren verwacht. Ik heb op veel momenten hardop moeten grinniken om deze film. Rebel Wilson vertolkt de hoofdrol weer op een enorm leuke manier. De manier waarop zij dingen haat, vind ik altijd prachtig omschreven. Daarnaast vind ik de combinatie van Rebel Wilson en Adam DeVine in een film altijd heel vaak. Ze speelden allebei ook al in andere films zoals Pitch Perfect. Hoewel de film luchtig is, en het heerlijk wegkijkt, heeft de film ook een mooie boodschap. Ik ga deze hier niet prijsgeven, maar dat het een feel good movie is, is een ding wat zeker is. Ik vind dat Netflix de laatste tijd met heel veel leuke films komt, zo ook weer Isn’t it Romantic!

Isnt it Romantic

Titel: Isn’t it Romantic?
Regie: Todd Strauss-Schulson
Verschenen: 28 februari 2019
Duur: 88 minuten
Cast: Rebel Wilson, Liam Hemsworth, Adam DeVine
Genre: Komedie, Romantiek

Rating: 7.5/10

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly maart 9, 2019 at 19:22

    Ik ben echt dol op Rebel Wilson, maar deze film was zó slecht haha. Wel heel vermakelijk overigens.

  • Leave a Reply