Filmrecensies, Netflix

Netflix film: Falling inn love

Netflix is lekker op dreef en brengt ontzettend veel eigen films uit. Toen ik Falling inn love tegenkwam, leek dit mij weer een perfecte film om op een druilerige avond te kijken.

Waar gaat Falling inn love over?

Een carrièrevrouw uit San Francisco laat haar stadse leven achter zich als ze een oude herberg in Nieuw-Zeeland wint en deze samen met een knappe aannemer renoveert.

Gabriela heeft het allemaal: een uitdagende carrière, een leuke vriend en een mooi appartement in het hartje van San Francisco. Maar dan stort alles in één keer in elkaar. Het bedrijf waarvoor ze werkt gaat failliet en haar vriend blijkt toch niet helemaal haar type. Op de avond van de break-up, trekt Gabriela een fles wijn open en schrijft zich in op een wedstrijd waarbij ze kans maakt op een herberg in Nieuw-Zeeland. Ze wint en vertrekt meteen naar Nieuw-Zeeland. Zo kan ze zich mooi even terug trekken in haar nieuwe herberg. Maar wanneer ze aankomt, blijkt dat de herberg meer een vervallen gebouw is. Ze zal dus haar handen uit de mouwen moeten steken om daar iets moois van te maken. Maar gelukkig is daar de knappe aannemer Jake om haar te helpen.

‘Falling inn love heeft de perfecte ingrediënten: liefde, een avontuur in het buitenland en een mysterieuze herberg’

Bij het lezen van de omschrijving van Falling inn love, had ik al meteen het idee dat het iets voor mij zou zijn. Waarom? Omdat Gabriela naar het prachtige Nieuw-Zeeland vertrekt om daar een herberg op te knappen. Klinkt als een soort ‘Ik vertrek’ XXL. Als daar dan ook nog een knappe aannemer bij komt kijken, ja dan pak je me helemaal in. Oké, de film is niet bijzonder goed, maar het is wel heerlijk om bij weg te dromen. Het bevat de nodige drama, liefde en de verhaallijn vind ik erg leuk. Tikkeltje voorspelbaar, maar dat mag ook bij zo’n chick flick. Mocht je binnenkort een avondje vrij hebben, met of zonder vriendinnen, dan raad ik je Falling inn love zeker aan.

Someone Great

Titel: Falling inn love
Regie: Roger Kumble
Verschenen: 29 augustus 2019
Duur: 98 minuten
Cast: Christina Milian, Adam Demos, Jeffrey Bowyer-Chapman
Genre: Comedy, Romantiek

Rating: 7/10

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply