Algemeen

Netflix documentaire tip: Somebody Feed Phil

Somebody feed Phil

Onlangs kwam ik een documentaire tegen op Netflix, die ik zó leuk vond dat ik hem wel met je moet delen. Het was per toeval: ik zat op Netflix te zoeken naar een leuke serie of film om te kijken, maar kwam niks tegen. Ik zag een thumbnail die me aan sprak, die van Somebody Feed Phil.

Deze Netflix original documentaire is een echte aanrader voor mensen die van reizen en van eten houden. En laat ik daar nou een groot liefhebber van zijn! Als ik in een vreemd land ben, dan kan ik helemaal losgaan op culinair gebied. Ik wil alles proberen en alles proeven. In deze documentaire komt alles samen.

Waar gaat Somebody Feed Phil over?

Phil Rosenthal, de maker van Everybody Loves Raymond, reist de wereld rond en leert de lokale keuken en cultuur van bijvoorbeeld Bangkok, Lissabon en Mexico-Stad kennen.

In de eerste aflevering word je direct meegenomen naar de Italiaanse stad Venetië: een stad die helemaal verdronken wordt door de toerisme en door de toeristen niet meer wordt gezien als een de mooie, historische stad die het is (boordevol cultuur). Phil neemt je mee op zijn culinaire reis naar onder mee naar Dublin, Buenos Aires, New York en nog veel meer mooie steden. Een aflevering duurt gemiddeld een uur en er staan er momenteel nog maar 6 op Netflix, dus hopelijk komt er snel meer.

Phil Rosenthal is een ontzettend fijne host en laat je alle ins en outs zien van de cultuur en laat alle culinaire ins en outs zien, samen met de locals. Hij is grappig, eerlijk en zorgt ervoor dat je ook naar deze plekken toe wil om alles te eten dat de streken typeert. Een leuke documentaire die leerzaam is en een grappige ondertoon heeft!

Ken jij de Netflix documentaire Somebody Feed Phil al?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *