Netflix

Neeeee! Deze mega populaire serie gaat van Netflix af (+ nog meer!)


December is begonnen en helaas hebben wij treurig nieuws. Een ontzettend bekende serie gaat namelijk van Netflix af én dat is niet het enige, Netflix gooit er namelijk nog veel meer vanaf.

Gossip girl gaat van Netflix

Om te huilen! Wij waren net weer begonnen met het opnieuw kijken van deze serie. Gelukkig heb je nog heeeel even om de serie te kijken, hij gaat er namelijk op oudjaarsdag vanaf.

Netflix haalt er nog meer af

Naast Gossip girl zijn er helaas meer series die de dienst gaan verlaten.

Modus (1 seizoen)
Tijdens een wit kerst seizoen in Zweden, wordt psycholoog en profiler Inger Johanne Vik niet alleen zelf maar ook haar autistische dochter in een onderzoek getrokken van een aantal verontrustende moorden, waardoor ze ook detective Ingvar Nymann van de Stockholm Politie ontmoet.
Gaat er 31 december vanaf.

Los Tiempos de Pablo Escobar
Het verhaal van een van de beruchtste drugssmokkelaars aller tijden, met ondermeer nog nooit eerder getoonde beelden en persoonlijke getuigenissen. Wanneer zijn kartel ongeveer $60 miljoen per dag opbrengt, is Pablo Escobar een van de rijkste en tegelijkertijd een van de meest meedogenloze mannen ter wereld. De drugsbaron bouwt vervolgens verder aan zijn imperium. Iedereen die in zijn weg staat, wordt omgekocht of vermoord.
Gaat er 31 december vanaf.

Rectify (1 seizoen)
Rectify volgt het leven van Daniel Holden nadat hij negentien jaar gezeten heeft in Georgia’s Death Row voordat DNA hem vrijsprak. Holden was pas achttien toen hij veroordeeld werd voor de verkrachting en moord van een zestien jarig meisje. Hij keert terug naar zijn familie en thuishaven waar de moord is gebeurd en waar velen nog steeds geloven dat hij schuldig is. Daniel heeft zijn hele volwassen leven gewacht op de dood, nu moet hij leren weer te leven terwijl anderen kiezen of ze wel of niet willen dat hij die kans krijgt.
Gaat er 30 december vanaf.

Norskov (1 seizoen)
Detective Tom Noack komt na 20 jaar terug in zijn geboorteplaats om daar orde op zaken te stellen in het drugs circuit. Het lijkt een onmogelijke taak te worden en wanneer blijkt dat de criminaliteit veel dichter bij huis is geworteld dan oorspronkelijk was aangenomen komt Noack in tweestrijd tussen vriendschap en zijn werk.
Gaat er 17 december vanaf.

BewarenBewaren

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.