Netflix

Neee! Netflix haalt in januari deze series en films eraf


Terwijl januari zo goed begon met een hoop nieuwe films en series, gaat er in januari helaas ook een hoop vanaf. Gelukkig is het deze keer geen enorm lange lijst, maar helaas gaan er toch wel een paar mooie films en series van Netflix af.


I Love You, Beth Cooper
Tijdens een toespraak tijdens het afstuderen verkondigt een buitenbeentje zijn liefde voor het heetste en populairste meisje van de school: Beth (Hayden Panettiere). Tot zijn verbazing staat Beth diezelfde avond nog voor zijn deur, maar wat zijn haar bedoelingen?
Gaat 13 januari van Netflix af.


The Secret Life of Bees
In het South-Carolina van 1964, lopen Lily Owens en dienstmeid en haar enige vriendin Rosaleen Daise weg van huis om te ontsnappen aan de ruwe opvoeding en de moeilijke relatie met haar vader. Lily vlucht ook omdat zij op zoek wil gaan naar de geheimen en mysteries van haar overleden moeder. Onderweg ontmoeten zij drie zusters die imkers zijn en die het koppel met een warm hart ontvangen in hun huis. Daar zullen zij het geheim van de moeder van Lily waarschijnlijk kunnen onthullen.
Gaat 13 januari van Netflix af.


Juno
Juno MacGuff is een pittig 16-jarig meisje dat zwanger raakt van de charmante, maar onbenullige Bleeker. Met de ondersteuning van haar vader, haar stiefmoeder en haar beste vriendin Leah ontmoet ze Mark en Vanessa Loring, die zij als de ideale adoptieouders ziet.
Gaat 13 januari van Netflix af.


The Encounter
Vijf vreemdelingen zijn gestrand in een afgelegen gebied en verzamelen zich in een verlaten wegrestaurant. Een arrogante zakenman, een eenzame vrouw, een stel dat op het punt staat om te scheiden en een doorgedraaid meisje worden allen geconfronteerd met de eigenaar van het restaurant, die meer serveert dan alleen een maaltijd. Deze geniale gastheer kent al hun geheimen en heeft het antwoord op al hun vragen. Het enige wat ze moeten doen is hem vertrouwen.
Gaat 14 januari van Netflix af.


To Save a Life
Jake Taylor is een populaire jongen op school met een knappe vriendin en een basketbalbeurs op zak. Roger Dawson daarentegen heeft niets. Geen vrienden, geen hoop. Als kind waren ze beste vrienden, maar de middelbare school heeft hen uiteengetrokken. Nu hoort Roger nergens bij – ook niet bij Jake. Na Rogers tragische dood begint Jake alles in vraag te stellen, en vooral kan hij zich niet ontdoen van de vraag of hij Roger had kunnen redden.
Gaat 14 januari van Netflix af.


Unconditional
Samantha Crawford leidt een sprookjesleven: ze is gelukkig getrouwd, ze woont op een ranch waar ze haal lievelingspaard houdt en de verhalen uit haar kindertijd die ze vertelde en illustreerde, zijn gepubliceerde boeken geworden. Maar als haar man wordt gedood in een zinloze daad van geweld, verliest Sam haar geloof en de wil om verder te leven. Een ontmoeting met twee kinderen leidt tot een hereniging met Joe, haar oudste vriend. Ook vindt ze steun in het geloof.
Gaat 14 januari van Netflix af.


Unstoppable
Een op hol geslagen 800 meter lange goederentrein met aan boord brandbare vloeistoffen en giftige chemicaliën raast op een grote stad af. Het spoorwegbedrijf werkt koortsachtig samen met het personeel en ingenieurs om de trein te stoppen. Een machinist (Denzel Washington) en een conducteur (Chris Pine) besluiten de trein na te jagen in een aparte locomotief voordat deze ontspoort in een bocht en de giftige lading de complete stad zal verwoesten.
Gaat 14 januari van Netflix af.


Rita (3 seizoenen)
Het leven van een politiek incorrecte docente neemt een onverwachte wending wanneer de man met wie ze op de middelbare school verkering had weer ten tonele verschijnt.
Opmerking: Het is niet helemaal zeker of dit klopt. Seizoen 4 van Rita verschijnt namelijk ook deze maand op Netflix. Laten we hopen dat het gewoon een foutje is! Zo niet, dan verdwijnt de serie op 15 januari.


Californication (7 seizoenen)
Californication draait rond Hank Moody (David Duchovny), een seksverslaafde, getormenteerde schrijver die van New York naar Californië verhuist. Hij was lang samen met Karen (Natascha McElhone), met wie hij een dochter heeft: Becca (Madeleine Martin).
Hank wilde niet met Karen trouwen en hun relatie verslechterde, dus verliet zij hem. Zij leerde toen Bill kennen, een alleenstaande (rijke) vader. Bill’s dochter, Mia, is 16 en heeft in de eerste aflevering seks met Hank. Hank probeert met alle macht om Karen terug te winnen, maar geniet ondertussen ook van het leven.
Gaat 31 januari van Netflix af.


Resistance (1 seizoen)
Tijdens WO2 in Parijs gaan de 17-jarige Lili en andere tieners bij het verzet en leren ze wat het betekent het land te verdedigen.
Gaat 31 januari van Netflix af.

Welke films/series ga jij nog snel kijken?

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.