Nieuws

Naar deze plek in Nederland wil je als Harry Potter-fan!


Hoezo helemaal naar Engeland gaan om de sfeer van Harry Potter op bepaalde plekken te kunnen proeven? Over een tijdje kan dit ook gewoon hier, in Nederland. Lekker om de hoek dus!

Zweinstein
Voor twee dagen zal je in Nederland een stukje Zweinstein tegenkomen. Een heel kasteel wordt namelijk omgetoverd tot een Harry Potter walhalla! Het wordt georganiseerd door Lemistore, die al eerder een grote Harry Potter meeting hebben georganiseerd. Dat overigens een groot succes was. Tijd dus om nog iets in Nederland te gaan doen. En waarom zou je kiezen voor een groot leeg gebouw, als je ook kunt kiezen voor een prachtig kasteel?
Je kunt tijdens deze dag deelnemen aan workshops. Zo kun je een toverstaf maken, maar ook boterbier proeven. Verder kun je natuurlijk schaken met de speciale stenen zoals je kent uit de films. Verder ga je op de foto met de roofvogels en uilen, krijg je korting op Harry Potter spullen en kun je natuurlijk het kasteel zelf eens goed bekijken.
Ook heeft de organisatie dubbelgangers geregeld zodat je bijna echt op de foto kan met een paar van je favoriete karakters uit Harry Potter.

Wanneer?
Deze speciale Harry Potter dagen zijn helaas alleen op 14 april en 12 augustus. Voor beide dagen zijn maar 1500 kaarten beschikbaar, dus je moet er snel bij zijn!

Waar?
Het evenement vindt plaats in Kasteel Doornenburg in Gelderland. Woon je niet helemaal daar om de hoek? Vanuit Almere zal er een tourbus rijden naar de locatie.
Het Harry Potter Evenement op 12 april begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Een entreekaartje kost 20 euro. Voor de editie op 12 augustus betaal je 25 euro. Op deze dag zijn ook meer activiteiten te doen.
Kaartjes kun je hier kopen.

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.