My favorite notes - voor vrouwen - Adorable Books
Lijstjes, Tips

My favorite notes – voor vrouwen

Ik heb echt een zwak voor notitieboekjes. Ik blijf ze maar kopen, terwijl ik nooit in alle notitieboekjes die ik heb tegelijk kan schrijven. Toch had ik er nog een op mijn wishlist staan voor sinterklaas. En de goedheiligman heeft mij het notitieboekje ook geschonken! Ik heb het over het notitieboekje ‘My favorite notes – voor vrouwen’. Een ontzettend leuk boekje waar je een hoop lijstjes kunt invullen.

Het boekje is vrij klein, maar daardoor ontzettend makkelijk om onderweg mee te nemen. In het boekje staan een paar lijstjes die je kan invullen, maar daarnaast is er ook ruimte voor je eigen notities die daar niets mee te maken hebben.


Het papier in het boekje is van mooie kwaliteit. De bladzijders zijn niet flinterdun, dus je kan er normaal op schrijven. Wel is het boekje een stuk dunner dan ik had verwacht.


De onderwerpen in dit boekje lopen heel erg uiteen. Daardoor is het denk ik wel voor iedere vrouw geschikt.


Je kunt dus lijstjes invullen, maar er zitten ook agendagedeeltes in wat het helemaal handig maakt. Zo heb je alles in één.


Wel is het jammer dat er soms erg weinig ruimte is bij bepaalde vragen. Bijvoorbeeld links staat er het kopje ‘My favorite recipes’, gezien het formaat van de bladzijde kan hier denk ik maar één recept.


Een hoop dingen die hierin staan kun je natuurlijk ook wel zelf bedenken voor een ander notitieboekje, die je zelf inricht, maar toch vind ik het wel leuk dat dat hier al voorgedrukt is.


En natuurlijk biedt het notitieboekje ook ruimte voor de films die je nog wil zien en de boeken die je nog wil lezen!


My favorite notes vind ik een erg leuk concept. Wel vind ik het boekje wat dun voor de prijs die je ervoor betaalt (€9,90). Het is een leuk notitieboekje om te hebben en om in te vullen, maar het is niet een super musthave. Toch vul ik deze met plezier in! Dit boekje is er ook voor mannen, meisjes en jongens. Het notitieboekje is o.a. te koop op Bol.

Was jij al bekend met dit notitieboekje?

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Lara januari 15, 2015 at 07:45

  Ik kende dit boekje nog niet maar het doet me erg denken aan listography waar ik al 3 versies van heb.

 • Reply Denise januari 15, 2015 at 09:18

  Ik kende het ook nog niet maar ik vindt m zo leuk! Ik denk dat ik m op m’n wishlist ga zetten.

 • Reply Shaz januari 15, 2015 at 09:51

  Nog niet eerder van gehoord, maar het lijkt mij wel een leuk en handig boekje.

 • Reply Annabel januari 15, 2015 at 10:24

  oooh die is leuk! Dat is ook echt iets voor mij

 • Reply Anne januari 15, 2015 at 10:28

  Ziet er leuk uit! Ik zou denk ik toch eerder een goedkoper boekje pakken. Maar wel heel handig dat je hier alles gestructureerd in een boekje kan zetten.

 • Reply Melissa Charlotte januari 15, 2015 at 10:56

  Ziet er leuk uit! Ik maak dit soort lijstjes meestal zelf in mijn agenda, vind ik fijner.

 • Reply Lies januari 15, 2015 at 13:42

  Ik kende dit boekje nog niet, maar ik vind het idee ervan wel heel erg leuk. Of het ook echt iets voor mij is twijfel ik wel een beetje over, want ik gebruik eigenlijk altijd gewoon simpele notitieboekjes waar ik ook bladzijden uit kan scheuren als het moet.

 • Reply Shureska januari 15, 2015 at 14:06

  Mmm… handig voor mij. Hoef ik niet meer gebruik te maken van kassabonpapier… Hihihi.

 • Reply Esther januari 15, 2015 at 19:44

  Ik kende het nog niet. Ik ben ook altijd zo van de notitieboekjes. Leuk!

 • Reply beautifulday4makeup januari 15, 2015 at 21:25

  Dit ziet er superleuk uit

 • Reply Annelies januari 17, 2015 at 20:43

  Ik ben fan van notitieboekjes, maar ik durf ze eigenlijk alleen maar echt gebruiken als ze spotgoedkoop zijn 🙂 Anders maak ik er zonde van om er in te schrijven.

 • Leave a Reply