Christmas
Films

Mustsee Kerstfilms op WithLove + WIN!

Ken jij de streamingsdienst WithLove al? Ik, tot voor kort, nog niet maar gelukkig is daar verandering in gekomen. Ik kwam er namelijk achter dat deze dienst ontzettend toffe films aanbiedt en op dit moment vind je er ontzettend veel kerstfilms. Ik ben dól op kerstfilms en dat is geen geheim. Zelfs in de zomer kun je me wakker maken voor een kerstfilm. Ik zet een aantal films op een rij die je echt moet zien!

Een maand gratis WithLove

Behalve de kerstfilms staan er nog talloze andere romantische films op de dienst: WithLove is dé plek waar je de meest romantische films kunt zien. Elke week komen er nieuwe films en series bij én als klapper op de vuurpijl: vanaf 1 december wordt elke dag een kerstfilm toegevoegd. Heerlijk! Ik ben met de feestdagen vrij en weet wel wat ik met die vrije dagen ga doen. De prijs van de streamingsdienst is ook erg fijn: voor €59,95 per jaar kun je alle films onbeperkt zien. Wij mogen een maand gratis WithLove aan jullie weggeven t.w.v. €5,95. Als je via deze link je lidmaatschap aanvraagt dan kijk je een maand gratis naar de leukste romantische films én kun je in de kerstsfeer komen.

WIN een JAAR lidmaatschap WithLove!

Super leuk: we mogen drie mensen verblijden met 1 jáár lidmaatschap. Hoe tof is dat? Ook na de kerstperiode staat er volop toffe content online die je kunt bekijken. Wat moet je doen om kans te maken? Heel simpel… Vraag je gratis lidmaatschap aan via deze link. De winnaar ontvangt vanzelf bericht. Je kunt meedoen t/m 16 december 2019. Succes!

Om nog even verder in de kerstsferen te komen, deel ik de films met je die ik komende tijd ga kijken. Pak die bak popcorn maar tevoorschijn!

Christmas Mix

Een cynische radiopresentator wordt naar Colorado gestuurd, waar hij een uitzending heeft met een echte romanticus. Al snel wekt hun vijandige relatie de interesse van de hele stad.

Hometown Holiday

Het is Oudjaarsavond. Dit jaar gaat Krista het anders doen: ze gaat een nieuw bedrijf starten en heeft besloten om selectiever te zijn met wie ze date. Wanneer ze Ryan Rourke, een entertainmentadvocaat uit LA, ontmoet, is het meteen raak tussen de twee. Ryan is in haar geboortestad om een lokale rancher die succesvol is met een video op YouTube een contract te laten tekenen. Maar beide houden dingen uit hun verleden vast en worden gedwongen een aantal beslissingen te nemen als ze echt samen willen zijn.

Back to Christmas

Deze kerst is Ali alleen. Vorig jaar was alles nog anders: toen was ze vijf jaar samen met haar vriend Cameron en ging alles helemaal goed. Totdat ze verwachtte dat hij met een verlovingsring zou komen, maar het werden een paar oorbellen. Gefrustreerd en teleurgesteld verbrak ze hun relatie. Maar of dat nou het beste idee was?!
Nu zit ze alleen met Kerst, is ze aan het werk en eet ze uit zelfmedelijden koekjes in bed. En dan krijgt ze de kans om terug te gaan naar een jaar geleden, om recht te zetten wat toen mis ging. Maar hoe hard ze ook probeert om het te laten werken; zij en Cameron blijken toch niet de beste match…

Christmas Catch

Detective Mackenzie Bennett is een hopeloze romanticus, die hoopt de man van haar dromen zomaar op straat tegen te komen op een extreem romantische manier. Maar tot op heden gaat het allemaal maar moeizaam.. Tot ze Carson ontmoet, een charmante man die precies op het juiste moment de juiste dingen zegt. Maar dan blijkt dat Carson verdacht wordt van diamant-roof en moet Mackenzie undercover om hem te ontmaskeren.

A Christmas Cruise

Een cruise met Kerst klinkt misschien wat té zonnig voor december, maar Becky vindt het de hoogste tijd om Pam even uit haar werk te halen! Pam is schrijver voor de New York Minute en is altijd maar met haar werk bezig. Becky heeft voor kerst een cruise geboekt naar Christmas Island. Het is een eiland dat maar één maand per jaar open is, en helemaal draait om Kerst!

Kende jij de streamingsdienst WithLove al?

Dit artikel is in samenwerking met WithLove.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Jessica Dillema december 3, 2019 at 18:18

    The Christmas Cottage en A Bramble House Christmas zijn ook aanraders! 🙂

    • Reply Marloes december 4, 2019 at 18:06

      Jaaa, A Bramble House! En zo heb ik er nog een paar op mijn opname staan die met Kerst vorig jaar op tv kwamen: A Rose for Christmas, Desperately Seeking Santa en Marry me at Christmas. Ik ben een week vrij met Kerst, dus die maand WithLove komt goed uit!

    Leave a Reply