Must See Movies - Februari - Adorable Books
Films

Must See Movies – Februari

Op de vorige Must See werd heel goed gereageerd, vandaar dat we ermee doorgaan! In dit artikel kunnen jullie zien wat de favoriete films van Yara en mij (Tedje) waren de afgelopen maand.


Favoriete films van Tedje

Made of Honor

Dit is een romantische komedie over de egoïstische, maar uiterst knappe Tom (Patrick Dempsey) die zijn hele leven al achter de vrouwen aangaat. Het liefst zoveel mogelijk. Zijn beste vriendin is Hannah (Michelle Monaghan) die hij van de Universiteit kent. Ze doen veel samen, maar ‘hun’ leukste ding is toch wel: taart en cake eten die ze voor elkaar uitzoeken. Tom heeft echter geen idee hoeveel hij om haar geeft als ze naar Schotland gaat en thuiskomt met een Schot van adel. Hij wordt haar ‘bruidsmeisje’. Zal hij haar hart terugwinnen?

101 minuten kijken naar ‘McDreamy’, voor mij is het geen straf. Een heerlijke zwijmelfilm voor een avondje thuis op de bank. Een echte aanrader wat mij betreft!

The Lucky One

The Lucky One gaat over de Amerikaanse sergeant Logan Thibault (Zac Efron). Tijdens zijn derde missie in Irak vindt hij een foto van een vrouw en overleeft zo een aanslag. Eenmaal thuis besluit hij haar te vinden. Al snel leert hij haar kennen en gaat zelfs bij haar in het familiebedrijf werken zonder dat zij van zijn geheim weet. Ondanks dat ze niks van hem moet hebben in het begin, bloeit langzaam de romantiek op….

Dit verhaal (geschreven door Nicholas Sparks) is heel bijzonder. Net even wat anders dan de rest. Het gaat net even wat dieper. Er zitten veel verrassende dingen in. En wat betreft Zac.. Die mag er aardig wezen! Het High School Musical-jongetje is er helemaal vanaf hoor! Tegenspeelster Taylor Schilling doet het ook ontzettend goed. Een prachtige film met mooie beelden van de omgeving en een hoop romantiek en mooie soundtracks.

Skyfall

De Britse geheime dienst MI6 en 007 worden onder vuur genomen door de eigen overheid en door internationale terroristen die zijn voortgekomen uit het Britse koloniale verleden. Tot zijn charmante MI6 secondante hem per ongeluk omver schiet en Bond de diepte in lazert.

Mijn eerste ervaring met een James Bond film, maar ik vond hem erg vermakelijk. Ik heb geen idee of dit een goede Bond film is, want zoals ik al zei: dit was de eerste voor mij! Wat mij betreft zitten er achtervolgingen in die goed in elkaar zitten, mooie auto’s, humor en knappe dames. Alles is zo stijlvol in deze film! Bij de achtervolgingen kan ook alles (lees: op een trein, hoog gebouw, brug, auto). Wat mij betreft een prima film om met bijvoorbeeld je vriend te kijken!

Klik hier voor de volledige Movie Challenge van Tedje

Favoriete films van Yara

Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza neemt je mee naar de wonderen die op party-eiland Ibiza kunnen gebeuren. Met een indrukwekkende Nederlandse cast word je meegesleurd in de vibes van dit zomerse eiland. Ik hou totaal niet van Nederlandse films maar deze film is een must-see. Er zijn verschillende verhaallijnen te zien in de film, zoals het verhaal van voetballer Kevin en zijn voetbalvrouw Elza. Elza denkt het helemaal gemaakt te hebben. Het is heel grappig om te zien en vooral ook leuk om te zien dat de verhalen zich onderling helemaal met elkaar vermengen. Elk verhaal heeft te maken met elkaar. Aanrader!

Taken

Taken is een actiefilm met Liam Neeson in de hoofdrol. Liam Neeson kende ik enkel van stem; hij sprak de stem van Aslan in in de films van Narnia. Liam speelt de rol van Bryan, een voormalig CIA-agent. Bryan’s dochter gaat op vakantie naar Parijs. Alles wat mis kan gaan gebeurt… Zijn dochter wordt ontvoerd in Parijs. Bryan gaat naar Parijs om zijn dochter te zoeken, hij is vastberaden haar te vinden. Met zijn CIA-skills heeft hij gelukkig een voorsprong. Ik zat continu op het puntje van mijn stoel, echt een hele gave film!

Valentine’s Day

Dit is een typische film waar ik eigenlijk niks over hoef te zeggen. Een geweldige Hollywood-cast, een slap verhaal, veel humor en een feel-good gevoel. Ik vermaakte me prima bij deze film die volop in het teken staat van liefde. Ook bij deze film worden verschillende verhaallijnen gebruikt die uiteindelijk weer bij elkaar terug komen.

Klik hier voor de volledige Movie Challenge van Yara.

Wat was volgens jou dé film van de maand februari? 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Joanydvv februari 28, 2013 at 09:36

    Ik ga hem vandaag pas zien, maar vermoed nu al dat het mijn lievelingsfilm wordt van de maand… Beautiful Creatures 🙂

  • Reply Isabella februari 28, 2013 at 10:13

    Ik wil ook echt nog naar verliefd op ibiza! hihih

  • Leave a Reply