Misschien nooit
Boeken,  Boekrecensies,  New Adult

Misschien nooit – Colleen Hoover

Misschien nooit is een Novelle van Misschien ooit, geschreven door New Adult schrijfster Colleen Hoover. Yara is een groot liefhebber van de boeken van Colleen Hoover. Kan dit boek tippen aan de boeken die al eerder zijn vertaald naar het Nederlands? In deze recensie lees je het!

Waar gaat Misschien nooit over?

Misschien nooit van Colleen Hoover is een liefdesverhaal – al zou je het ook een lustverhaal kunnen noemen – vanuit het mannelijk perspectief van Warren. Hij is zo’n type waar we niet op willen vallen, maar het gebeurt tóch. Warren is namelijk een tikje vuig, een tikje uitgekookt en een tikje… nou ja, meer dan een tikje knap. De perfecte match voor Hooters-serveerster Bridgette, die ook niet op haar mondje is gevallen. Het vonkt en knettert deze hele novelle lang tussen hen, en dat alles vanuit het onweerstaanbare perspectief van Warren. Misschien nooit is een must-read voor alle fans van Colleen Hoover en vooral Misschien ooit.

Je kunt je vast wel voorstellen dat ik echt onwijs blij was toen het boek in onze mailbox lag. Nadat ik Misschien ooit las, was ik helemaal om. Colleen Hoover is echt een van de beste schrijvers, ever. Haar boeken lezen heerlijk weg en de verhalen zitten goed in elkaar. I just love it. Misschien nooit is ook zo’n heerlijk verhaal. Ik las het boek in het vliegtuig en toen we de landing inzetten, en eenmaal op het vliegveld stonden, was ik helemaal gehypnotiseerd en bleef ik maar lezen. Ik wilde nog meer!

In Misschien nooit lees je het verhaal van Warren en Bridgette. Als je Misschien ooit hebt gelezen, weet je sowieso over de liefde die tussen hen speelt. De chemie die ze hebben. En nu kun je dus het échte verhaal lezen. Je leest over de ontmoeting, over hoe ze elkaar zo leuk zijn gaan vinden en natuurlijk ook het einde. En het allerleukste? Het verhaal loopt gewoon paralel aan het verhaal van Sydney en Ridge (uit Misschien ooit), waardoor je veel momenten weer herbeleeft.

Een novelle als Misschien Nooit is zeker een toevoeging aan je boekenkast.

Nu vragen veel mensen zich af: is zo’n novelle wel een toevoeging? Ik verzeker je: dat is het zeker. Ik heb echt enorm genoten van dit boek en kan hem zeker aanraden als je Misschien ooit ook hebt gelezen. Als je Misschien ooit nog niet hebt gelezen, is dit je kans. Het is een heerlijk boek dat je binnen een mum van tijd uit hebt, en vervolgens kun je in Misschien nooit beginnen. Heerlijk, alsof die wereld niet ophoudt.

Het allerbeste van alles? Het boek kost maar €4,99! Voor dat bedrag kun je hem niet laten liggen in de digitale boekenwinkel.

Meer recensies lezen van de boeken van Colleen Hoover? Klik dan hier.

verborgenTitel:  Misschien nooit
Auteur: Colleen Hoover
Verschenen: juli 2016
Pagina’s: 99
Uitgever: Zomer & Keuning

bol-button

Rating: 5/5

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *