Netflix

Mijn gedachten over seizoen 2 van The End Of The F***ing World

Woa, wat was ik blij dat er een seizoen 2 kwam van The End Of The F***ing World! Al was ik, eerlijk gezegd, ook een beetje verbaasd. Want hoe bizar is deze serie eigenlijk wel niet? En hoe goed zit hij daardoor ook wel niet in elkaar?

Waar gaat The End of The F***cking World over?

The End of the F**king World vertelt het verhaal van de zeventien-jarige James. Sociaal is hij een ramp en naar eigen zeggen is James zelfs een psychopaat. Hij wil weten hoe het voelt om een moord te plegen en hij kiest de grofgebekte Alyssa als zijn doelwit. Het loopt anders wanneer hij gevoelens krijgt voor zijn blonde klasgenootje.

1. Oh, wat een lekkere korte afleveringen!
Ik ben een hele slechte seriekijker. Overigens ook een slechte filmkijker. Ik vind een film of serie al snel te lang duren en haak dan af. Je kunt wel zeggen dat mijn concentratieboog erg, erg, erg kort is. Daarom vond ik het al een enorm pluspunt dat deze afleveringen ongeveer 20 minuten duurde, ideaal!

2. Oké, dat ging wel snel. Nog een aflevering dan.
Wow, die eerste aflevering van seizoen 2 ging wel erg snel… Nog eentje dan? Agh, waarom ook niet. Ik zat hier toch de hele avond niks te doen. En hoppa, daar ging aflevering twee gewoon aan. En drie trouwens ook. En vier misschien ook wel.

3. Eh, Bonnie wie? WAAR IS DE REST?!
Ik had de trailer van seizoen 2 dus niet gekeken. En was echt even bang dat het bij seizoen 1 gewoon echt een einde was. Gelukkig, ook als je de trailer hebt gezien trouwens, kom je er al snel achter dat dit niet het geval is. Er is gewoon een bizar gevalletje bijgekomen. Top!

4. What The ******
Want ja, dat denk je echt heel erg vaak bij deze serie niet? Of hoe Alyssa dat zo mooi kan zeggen: woa?

5. Hahahahahahahahahaha, nee, meen je dit?
Ook een zin die heel, heel, heel vaak bij mij eruit kwam. Want sommige dingen zijn gewoon zó bizar, dat het soms echt heel grappig is. Of juist zo voorspelbaar. Je ziet het aankomen, echt al van ver. En toch verbaasd het je ergens een beetje dat de makers dit echt laten gebeuren.

6. Oh, dit is eigenlijk wel heel zielig.
Net zoals in seizoen 1, zitten er echt wel zielige stukjes tussen. Stukjes dat je écht even medelijden krijgt met de personages in de serie.

7. Wat een maffe en goede serie is dit toch.
Maf en goed. Bizar en briljant. Telkens twee woorden die tegenover elkaar staan, komen in mijn gedachten op. Want het is ook allemaal zo gek, zo bizar, en zo raar bedacht. En tegelijkertijd is het zo steengoed, zit het zo briljant in elkaar en aan het einde vind je het dan ook enorm jammer dat het alweer afgelopen is.

8. Oké, waar is seizoen 3?
Want die wil ik gewoon.

Heb jij The End Of The F***ing World al gezien?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Annemieke december 1, 2019 at 19:15

    Heb deze serie net toegevoegd om te gaan kijken, ben benieuwd!

  • Leave a Reply