Films

3x leuke animatiefilms

animatiefilms
Animatiefilms voelen voor mij als een soort guilty pleasure. Natuurlijk is het kijken van animatiefilms niets waarvoor je je hoeft te schamen! Integendeel, animatiefilms zijn ontzettend leuk en ook zeker geschikt voor volwassenen. Vandaag zet ik mijn favoriete animatiefilms op een rijtje.

Shark Tale

Kennen jullie de film Shark tale nog? Dit is een wat oudere animatiefilm uit 2004. Zelf was ik toen de film uitkwam 10 jaar en ik weet nog heel goed dat ik deze film echt super leuk vond. De film speelt zich af in de zee en gaat over Oscar, een vis die graag beroemd wil worden. Een van de grappigste personages is Lenny de haai, die heel gevoelig is en vegetarisch. Maar als bloeddorstige haai, mag je natuurlijk niet zo zwak zijn! Mijn favoriete liedje uit de film? Car wash van Christina Aguilera natuurlijk! Die vind ik nog steeds erg leuk ;-).

Shrek (alle delen)

Shrek, de zachtaardige, groene oger, is denk ik wel iedereen bekend. Van deze filmreeks heb ik echt genoten. Ik vind de humor in de Shrek-films echt te grappig en ik ben vooral dol op Donkey. Ook de muziek in deze films is ontzettend goed gekozen. Ik hoef denk ik geen uitleg over het verhaal te geven, want ik denk dat iedereen deze films wel kent. Op mijn 21e kijk ik ze nog steeds graag.

Despicable me

Een nog niet zo heel oude animatiefilm is Despicable me. Een film die ontzettend bekend is geworden door de geliefde minions! Eerlijk gezegd moet ik deel twee en de aparte film van de Minions nog kijken, maar ik kan wel vertellen dat ik al genoten had van Despicable Me. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de andere films, dus die zal ik binnenkort ook nog wel gaan kijken. En we kennen natuurlijk allemaal de bekende uitspraak uit deze film:

En dit zijn pas drie van mijn favoriete animatiefilms! Natuurlijk heb ik er nog veel meer, dus als jullie het leuk vinden kan ik nog een keer een vervolg artikel maken. Wat zijn jouw favoriete animatiefilms?

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Jet september 29, 2015 at 08:16

  De aparte film van de minions is echt geniaal!!

 • Reply hetboekenik september 29, 2015 at 09:07

  Despicable me: zo leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minions!!!!!!!

 • Reply Madelon september 29, 2015 at 09:19

  Despicable Me <3

 • Reply Daniëlle september 29, 2015 at 09:20

  Shrek is denk ik mijn meest favoriete animatiefilm! En Despicable Me blijft gewoon leuk :).

 • Reply Naomi september 29, 2015 at 11:06

  Dispicable me is zo leuk!!

  x

 • Reply Vivian september 29, 2015 at 11:35

  Van deze films heb ik alleen de eerste twee Shrek-films gezien en die vond ik erg leuk! Ik ben meer fan van Disney en films als Brave en Frozen en zo.

 • Reply Jolien september 29, 2015 at 12:27

  Shrek is zo leuk! Despicable Me heb ik nog steeds niet gezien maar ik wil hem in de toekomst wel graag een keertje kijken 🙂

 • Reply Esther oktober 4, 2015 at 17:46

  Dit zijn inderdaad hele leuke animatie films! 🙂

 • Reply Joëlle oktober 13, 2015 at 10:20

  Ik hou van animatiefilms! Mijn favorieten zijn Up, Despicable Me, Monsters Inc, Ratatouille, Shrek II en Inside Out.

 • Leave a Reply