Mijn doel voor 2014 - Adorable Books
Algemeen

Mijn doel voor 2014

sdg

Vorig jaar deed ik voor de tweede keer mee aan de reading challenge. Ik moest van mezelf toen 45 boeken lezen en ben daar dik overheen gegaan. Dit jaar ga ik dus weer een stapje hoger!

 

Mijn doel voor dit jaar is om 70 boeken te gaan lezen. Een hoop meer dan vorig jaar. Ik moet nu bijna 6 boeken per maand gaan lezen, op zich te doen dus. Gelukkig zit de zomervakantie ertussen, een tijd waarin ik altijd ontzettend veel lees!

Ik heb nog een aantal boeken liggen die ik zeker weten dit jaar wil gaan lezen.

Titel: De 100
Auteur: Kass Morgan
Pagina’s: 312

De aarde is onleefbaar geworden. In het ruimteschip waar de mensheid leeft, raken de voorraden langzaam op…
Het lijkt een onmenselijke oplossing: honderd jeugdgevangenen worden teruggestuurd naar de aarde om te zien of ze kunnen overleven. Krijgen ze een tweede kans of is dit voor hen het einde?
Clarke droomde al jaren van de aarde en wilde er samen met haar ouders naartoe. Nu moet ze alleen. Voor Glass betekent het dat ze iemand moet achterlaten tegen wie ze nooit meer zal kunnen zeggen waarom ze écht werd opgepakt. Bellamy en Wells behoren niet tot de honderd gevangenen, maar willen allebei mee om iemand te beschermen. Tegen welke prijs doen ze dit?

Ik kijk zo erg uit naar dit boek! Overigens komt er ook een TVserie van, waar ik ook erg benieuwd naar ben. Dit boek komt ergens in februari uit.

Titel: Gewoon magisch
Auteur: Conny Regard
Pagina’s: 240

In de nacht van haar drieëntwintigste verjaardag ziet Vlinder in haar droom een man. Meteen weet ze: dit is de liefde van mijn leven. Maar het is moeilijk zoeken naar iemand die je niet kent. Ze heeft geen naam van hem, weet niet waar hij woont. Toch komt ze Quinn op het spoor. Ze ziet hierin een teken dat haar droom klopt en dat ze echt voor elkaar bestemd zijn. Maar Quinn is verloofd met een ander! Het zal Vlinder alles wat ze in zich heeft kosten om hem te overtuigen dat ze bij elkaar horen… misschien zelfs een beetje magie.

Ik heb genoten van Conny haar boeken, daarom staat ook haar nieuwste boek op mijn lijstje voor dit jaar. Ze vertelde mij zelf dat dit boek heel anders zou zijn dan ik gewend ben van haar. Ik denk dat dit mij juist nieuwsgieriger maakt naar het boek!

Titel: De huwelijksdeal
Auteur: Jennifer Probst
Pagina’s: 336

Als er een miljoenendeal op het spel staat, doet liefde er dan nog toe? Julietta Conte is de zakelijke van vier zussen, en daarmee de enige die het familie-imperium van hun vader kan overnemen.Ze verliest zich dan ook volledig in haar carrière. Als de aantrekkelijke Sawyer Wells haar een intrigerend voorstel doet dat de familiezaak tot een groot succes kan maken, blijft Julietta op haar hoede. Sawyer lijkt op meer uit te zijn dan alleen zaken, maar het kost haar steeds meer moeite hem te weerstaan.Sawyer is vastbesloten de begeerlijke maar afstandelijke Julietta te laten ontdooien en te zien of ze inderdaad zo gepassioneerd is als hij vermoedt

Het laatste deel in de serie. Ik heb de andere delen ontzettend snel uitgelezen, ik kan daarom niet anders dan ook dit boek lezen.

Titel: Het bottenseizoen
Auteur: Samantha Shannon
Pagina’s: 446

De negentienjarige Paige Mahoney werkt in de Londense onderwereld bij Seven Dials voor een man genaamd Jaxon Hall. Paige werkt als bode tussen de geheime cellen, waarbij ze heen en weer reist tussen de gedachten van mensen. Ze is een droomloper, een helderziende die al hoogverraad pleegt door te ademen.

Het regent op de dag die haar leven zal veranderen. Ze wordt aangevallen, gekidnapt en getransporteerd naar Oxford, de stad die al tweehonderd jaar gezocht wordt. Daar ontmoet ze Warden, een Rephaite met een donkere honinghuid en grote gele ogen. Hij is het mooiste en meest beangstigende wat ze ooit gezien heeft – en hij gaat haar beschermen.

Ik stel al zó lang uit om dit boek te gaan lezen. Telkens zie ik hem in de winkel liggen en denk ik “oké, de volgende keer neem ik hem mee”. Elke keer dus…

Waar staat jullie reading challenge op dit jaar?

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Maaike januari 12, 2014 at 11:27

  Wauw, 70 is wel veel! Ik ben al bang dat ik de 50 niet eens haal, haha.

 • Reply Over van alles en nog wat januari 12, 2014 at 11:39

  Leuke doelen! Ik wil dit jaar 50 boeken lezen. Afgelopen jaar ben ik pas in de zomervakantie begonnen met actief lezen, en sindsdien heb ik zo’n 27 boeken gelezen. Dus die challenge moet dit jaar wel lukken! 🙂

 • Reply Inge januari 12, 2014 at 12:02

  Ik wil één boek per week lezen én er meteen een recensie over schrijven. Da’s mijn doel!

 • Reply Barbara januari 12, 2014 at 13:57

  Wauw, 70 boeken! Ik ben al blij als ik mijn challenge van 40 haal! Succes!

 • Reply Di januari 12, 2014 at 14:28

  70? MonDieu! Slaap jij dan nog wel? 😉

 • Reply Sanne januari 12, 2014 at 16:12

  Heel veel succes! De 100 en Het bottenseizoen wil ik nog graag lezen :)!

 • Reply Swaen januari 12, 2014 at 17:03

  Wat een challenge, succes!

 • Reply Annelies@Boekboetiek januari 12, 2014 at 19:22

  Veel succes ermee!

 • Reply Lilian januari 12, 2014 at 21:06

  Jaaa de 100! Daar ben ik ook zo benieuwd naar!
  Mijn challenge staat op 75, en ik zit al op 6!

 • Reply Noa Meijer januari 13, 2014 at 16:52

  25 boeken omdat ik gewoonweg niet veel tijd heb voor lezen, helaas.

 • Reply Tiff - The CineFiles januari 13, 2014 at 19:33

  Ik ben al blij als ik mijn target van 1 boek per maand haal (ik ben meer een film- en seriekijker) :’D Respect hoor!

 • Leave a Reply