Films

Mash-up van de beste films van 2015

beste-films-2015

Zoals jullie misschien wel weten ben ik ook dit jaar weer een Movie Challenge met mezelf aangegaan. 125 films kijken in een jaar, dat is best veel. Ik weet ook niet of ik het dit jaar ga halen; ik heb er ‘pas’ 100 gezien. 

Afgelopen jaar zijn er in ieder geval weer een heleboel films uitgekomen net Nick Bosworth van JoBlo maakte een supertrailer van de beste films van 2015. Er komen een heleboel films voorbij: Beasts of no Nation, Pitch Perfect 2, Ted 2, Paper Towns, Vacation, Spy, Insurgent, maar ook animatiefilms zoals Minions, Inside Out en Paddington.

Ik heb een heleboel films gezien uit deze mash-up, en jij? Check de video hieronder!

Heb jij veel films gezien uit de mash-up? 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Esther december 9, 2015 at 11:48

    Leuk zo’n mash up!

  • Reply Noa december 11, 2015 at 13:12

    Eh, ik herkende de meeste niet eens…

  • Leave a Reply