Marathons en mokkataarten
Boeken,  Feelgood

Marathons en Mokkataart (Liefde, natuurlijk #3) – Susan Muskee

Het boek Marathons en Mokkataart is het derde deel in de Liefde, natuurlijk serie van Susan Muskee. Ik las het boek en vertel je of hij het lezen waard is.

Waar gaat Marathons en Mokkataart over?

Liefde, natuurlijk is een sprankelende feelgoodserie over vier vriendinnen, geschreven door Susan Muskee. Het derde deel van de serie, Marathons en mokkataart, draait om Abigail.

In Marathons en mokkataart is Abigail druk met de verbouwing van haar vaders sportschool. Alles loopt op rolletjes, tot ze er opeens alleen voor komt te staan omdat haar vader en broer allebei naar het buitenland vertrekken. De mannen hebben er het volste vertrouwen in dat Abigail het redt, maar daar is ze zelf niet zo zeker van… Durft ze haar naasten te vertellen dat ze eigenlijk best gestrest is, en dat ze steeds vaker aan haar moeder moet denken, die vijftien jaar geleden met de noorderzon vertrok?

De Liefde, natuurlijk serie draait om de vier vriendinnen Cleo, Kim, Abigail en Sophie. Vier vriendinnen die ieder totaal anders zijn maar niet zonder elkaar kunnen. Dit verhaal draait om Abigail en Abigail is een sportieve meid die samen met haar broer en vader de sportschool van hun vader aan het verbouwen is. Drie vestigingen in totaal.

‘Marathons en Mokkataart is een aanrader om te lezen

Nadat ik de eerste twee boeken had gelezen, had ik echt zin om in Marathons en Mokkataart meer over Abigail te lezen. Abigail is een echte doorzetter en rent marathons. Ze heeft veel meegemaakt in haar leven. Hoewel ze zo’n doorzetter is, is ze ook onzeker en is ze bang om te falen. Daarom heeft ze zo lang over haar opleiding gedaan. Op een gegeven moment besluiten haar broer en vader er vandoor te gaan om in het buitenland mee te doen aan een sportwedstrijd. Op een gegeven moment zit Abby in het bekende café De Rolling Scones en raakt ze aan de praat met Robin, een nieuwe leuke meid die Cleo haar functie heeft overgenomen. Robin is psycholoog van origine en dat heeft zo zijn invloed op Abby: ze praat over van alles dat haar dwars zit. Een nieuwe vriendschap is geboren.

Ik ben echt fan geworden van de schrijfstijl van Susan Muskee. Haar boeken zijn zó fijn. Ze schrijft heel vlot en dat zorgt ervoor dat je de boeken in een mum van tijd uit zult lezen. Er zitten veel emoties in en alle personages zijn met zoveel herkenbaarheid geschreven dat het lijkt alsof jij zelf de personages zou kunnen zijn of bevriend met hen zou kunnen zijn. Marathons en Mokkataart geeft je een inkijkje in Abigail haar hoofd en wat zij heeft meegemaakt. Een aanrader om te lezen!

Meer recensies lezen van de boeken van Susan Muskee? Klik dan hier.

Marathons & Mokkataart

Titel: Marathons en Mokkataart (Liefde, natuurlijk #3)
Auteur: Susan Muskee
Verschenen: februari 2021
Pagina’s: 236
Uitgever: Loft
bol-button

Rating: 4/5

 

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *