Boekrecensies,  Kookboeken

Het love & lemons kookboek – Janine Donofrio

lovelemons2
Ik ben écht dol op kookboeken. Niet alleen voor de heerlijke recepten, maar ook omdat ze prachtig zijn om te verzamelen. Ja, daar heb ik echt een zwak voor. Laatst ontving ik dit prachtige exemplaar: Het Love & Lemons Kookboek van Jeanine Donofrio, bekend van de gelijknamige blog.
lovelemons1 lovelemons3
Wauw. Allereerst moet ik me even uitspreken over deze prachtige hardcover. Ik vind de vormgeving en de foto’s in het boek (gemaakt door Jack Mathews) echt prachtig.

lovelemons4
Wat heel erg leuk en belangrijk is om te weten is dat alle recepten in dit kookboek vegetarisch zijn. Het boek gaat voornamelijk over verse groenten en hoe je hier heerlijk mee kan koken.

lovelemons5
Het boek is gericht op recepten die je kunt koken met wat je in huis hebt. De categorieën zijn dan ook onderverdeeld in eten, dus bijvoorbeeld aardappels, broccoli, komkommer, tomaten en wortels. Daarnaast staat er bij ieder recept aangegeven of het veganistisch en glutenvrij is. Ook erg handig als je daarop moet letten!

lovelemons6lovelemons10
In het boek staan heel veel verschillende recepten, waardoor er voor iedereen wel iets lekker bij zit. De recepten zijn overzichtelijk en duidelijk uitgelegd. Soms zelfs met stap-voor-stap foto’s.

lovelemons8
lovelemons7
Op alfabetische volgorde vind je meer dan honderd zonnige recepten. Daarnaast worden er genoeg tips gegeven hoe je kunt variëren met eten.

lovelemons11 lovelemons12
Ik ben echt heel erg tevreden over het Love & Lemons kookboek. Wat een mooie recepten en een prachtige vormgeving. Echt een pareltje onder je kookboeken!

lovelemons13
Houd jij van koken en eet je graag vegetarisch/veganistisch/glutenvrij? Dan is het Love & Lemons kookboek zeker iets voor jou!

Het kookboek is vanaf nu te koop bij o.a. Bol.com en kost €30!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *