Lola geeft zich bloot
Boekrecensies,  Chicklit

Lola geeft zich bloot – Rachel Gibson

Lola geeft zich bloot had een onwijs vrolijke en zomerse cover, dus ik besloot dit boek mee te nemen op vakantie naar Tenerife. Want dat is natuurlijk de perfecte plek om een fijn zomers boek te lezen! Vandaag vertel ik je wat ik van dit boek van Rachel Gibson vind!

Waar gaat Lola geeft zich bloot over?

Als ex-lingeriemodel Lola Carlyle hoort dat een aantal zeer onthullende foto’s van haar rondzwerven op internet, duikt ze onder op het luxe jacht van vrienden om in de anonimiteit – en in de zon – te wachten tot het stof neerdaalt. Een goed plan, totdat op een dag Max Zamora aan boord klimt en het jacht claimt, hij werkt immers voor de overheid. Gek genoeg vertelt Max de waarheid – hij was undercover, maar is ontdekt en dus is hij op de vlucht. Alsof deze situatie al niet moeilijk genoeg is, wordt hij nu geconfronteerd met een zeer boze, maar bloedmooie vrouw. Hij kent Lola uit de media – nauwelijks gekleed op covers van modebladen. Maar in levende lijve is ze nog mooier. Lola is onweerstaanbaar, vanaf haar blonde hoofd tot de topjes van haar gelakte kleine teennagels. Max vindt haar sexy, prachtig… en ongelooflijk irritant. En dat zelfs voordat ze het jacht opblaast!

Dit leek mijn zo’n lekker relaxed boek om te lezen op vakantie. Geen diepgaande verhaallijn, maar gewoon verstand op nul en lekker lezen! En zo’n soort boek was het ook. Het is geen dik boek (260 pagina’s) en je vliegt er doorheen. Ik had dit boek in een halve dag uit. De schrijfstijl van Rachel Gibson is erg prettig en leest lekker weg. De verhaallijn vond ik erg leuk, de spanning tussen Max en Lola was duidelijk voelbaar. Hier en daar een romantisch en sexy tintje. Het was niet te overheersend en dat is ook wel eens fijn. Het werd zelfs nog een spannend boek! Max is namelijk niet zomaar iemand, hij is op een geheime missie en Lola zit per ongeluk op de boot die hij gekaapt heeft. Daar zit ‘ie dan, letterlijk en figuurlijk opgescheept met een bloedmooi model waar iedere man van zou dromen. Maar hij moet zijn werk doen en dat gaat niet zonder slag of stoot. Het deed me soms een beetje denken aan Mr. & Mrs. Smith, maar dan was Lola niet Mrs. Smith.

Lola geeft zich bloot is een heerlijk boek om te lezen in de zon met een cocktail erbij!

Lola geeft zich bloot is een heerlijk boek voor erbij en ik vind het ook leuk dat het weer eens wat anders is. Het speelt zich af op een boot, maar niet zomaar een boot. Door Lola’s toedoen is er namelijk een ongelukje gebeurd en doet de motor het niet meer. Een beetje overleven op zee dus met een geheimzinnige man die werkt voor de regering en allemaal spannende dingen meemaakt. En hij zit midden in een missie, dus in het boek gebeuren ook een heleboel spannende dingen.

lola geeft zich blootTitel: Lola geeft zich bloot
Auteur: Rachel Gibson
Verschenen: Juni 2015
Pagina’s: 260
Uitgever: Karakter Uitgevers
Oorspronkelijke titel: Lola Carlyle reveals all

bol-button

Rating: 3,3/5

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.