Lisette Jonkman nieuws!! - Adorable Books
Binnenkort, Nieuws

Lisette Jonkman nieuws!!

 photo 74f3c6f3-e897-406a-b03c-126251d35439.png

Jullie hebben het al kunnen lezen in dit artikel: 27 oktober verschijnt Schrijven Kreng! Tips & trucs van de koningin der Nederlandse chicklit Lisette Jonkman. Wie wil dat nou niet lezen? Wij wel! Maar we hebben nog meer nieuws over Lisette… En wel over haar vijfde boek…

Gisteren plaatste Lisette deze tekst op haar site:

Roxy is 28 jaar en een internationale beroemdheid. Als leadzangeres van een populaire rockband tourt ze de hele wereld over. Dan overlijdt volkomen onverwacht haar beste vriendin en stort Roxy’s zorgvuldig opgebouwde leventje in. Diagnose: burn-out. Haar management verplicht haar een pauze te nemen tot ze weer zichzelf is.

Met grote tegenzin gaat Roxy terug naar het dorp waar ze is opgegroeid. Ze trekt in bij haar ouders en beleeft een ongemakkelijk weerzien met haar zussen, dorpsgenoten en vroegere beste vriend. Het liefst wil ze hier zo snel mogelijk weer weg, want tien jaar geleden heeft ze in dit dorp een geheim achtergelaten waar ze nog altijd voor op de vlucht is… Lukt het Roxy om voor een tweede keer voor haar verleden te vluchten?

Het wordt dus een losstaande roman en geen vervolg op Verkikkerd en Verslingerd. Lisette schrijft: “Dit verhaal zit zo hevig in de weg en het is zo tof en de personages zijn zo heerlijk eigenwijs, dat ik letterlijk slechter functioneer door het feit dat ik dit boek nog niet met de wereld heb kunnen delen. Ik móét dit dus eerst schrijven voordat ik wat-dan-ook voor andere dingen kan uitbrengen. Daar ben ik momenteel dan ook mee bezig. Duizendmaal sorry aan iedereen die op een vervolg zit te wachten, maar hé, spread the Kikker-love bij je vriendinnen en familie en wie weet wat er verder nog gaat gebeuren.”

Haar vijfde boek verschijnt aan het begin van de zomer van 2015. OMG! Wij kunnen niet wachten! Ze is op dit moment druk aan het schrijven en wij zijn ontzettend benieuwd….

Gewoon nog even deze foto. Omdat het kan.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Esther oktober 2, 2014 at 14:57

    Ik hou niet zo van chicklits. Maar ik wilde even zeggen dat ik jullie foto zo leuk vind!

  • Reply Melissa Charlotte oktober 2, 2014 at 22:36

    Jaaa! Die gaat dus volgend jaar mee op vakantie hihi.

  • Leave a Reply