Boekenkast, Tips

LiliLite: boekenlegger, leeslamp en boekenplank in een

Intussen moet je wel weten dat uren door je Instagram-feed scrollen niet verbeterend is voor je nachtrust. Een boek lezen is een veel betere oplossing! Boekfanaten opgelet, deze gadget moet je hebben. De LiliLite is een boekenplank, leeslamp en boekenlegger in één. En het ziet er ook nog eens super cool uit. 

Stapels boeken naast je bed of op je nachtkastje? En die lamp die eigenlijk maar onhandig is omdat je daardoor altijd op je zij moet liggen, anders schijnt het licht maar op één pagina? Herkenbaar probleem, toch? Maar er is een oplossing voor…

LiliLite

De Nederlandse Thijs Smeets bedacht dit ontwerp en wij willen hem hebben!! Het is een echte multitasker, want het is een boekenplank met een leeslamp, maar ook nog eens een boekenlegger. Inclusief responsive LED-lichtschakelaar. De LiliLite weet namelijk wanneer je een open boek op de punt van de plank legt. De gadget gaat er dan vanuit dat je klaar bent met lezen en wil gaan slapen. Lights out and good night!

Het licht schijnt altijd van boven en dat is natuurlijk ideaal. Veel beter dan het nachtlampje naast je bed, wat betekent dat je beperkt bent in de houdingen die je kunt aannemen. De LED-lamp kun je zelf instellen in welke kleur je maar wil en je kunt ook de intensiteit bepalen.

LiliLite is verkrijgbaar voor €149, of 2 voor €249.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Angela november 9, 2017 at 08:40

  Oehhh!! Dit klinkt echt ideaal! Ik lees graag voor ik ga slapen ❤

 • Reply Fleur november 10, 2017 at 19:08

  Oooh dit is echt dé perfecte oplossing! Geniaal!

 • Reply Vivian januari 17, 2018 at 14:51

  Dat is wel heel handig inderdaad! Alleen best prijzig nog, dus echt snel kopen zou ik ‘m niet denk ik.

 • Reply Tip: houten boek lamp voor in je boekenkast | Adorable Books februari 3, 2021 at 11:13

  […] Psst. Vind je deze lamp leuk? Dan weet ik zeker dat je dit artikel ook leuk vindt! Deze lamp is een boekenlegger, leeslamp en boekenplank in één! Klik hier om het artikel te lezen.  […]

 • Leave a Reply