Boekrecensies,  Feelgood

Liefs van mij – Jessica Saunders

Toen ik de achterflap las van de feelgood roman Liefs van mij van Jessica Saunders, wist ik dat dit boek iets voor mij kon zijn. Ik kende de auteur nog niet, maar wat ben ik blij dat ik het boek heb opgepakt. Lees nu de recensie van Liefs van mij.

Waar gaat Liefs van mij van Jessica Saunders over?

Rachel Miller heeft haar leven prima op orde. Doordeweeks schittert ze in de rechtszaal, in het weekend moedigt ze langs het voetbalveld haar kinderen aan. Toegegeven, ze leeft wel een beetje op de automatische piloot, maar dat betekent ook dat niks de idylle kan verstoren. Toch?

Dan duiken er ineens oude foto’s en liefdesbrieven op van haar en haar highschoolsweetheart, Jack. Je weet wel, die ex die ze niet meer hoeft te zien, maar die inmiddels een wereldberoemde filmster is geworden. Als de bladen en blogs vol staan met herinneringen aan haar oude ik, moet Rachel op zoek naar een nieuwe versie van zichzelf. Iedereen weet: oude liefde roest niet. Maar Rachels skills op liefdesgebied zijn wél een beetje roestig…

Liefs van mij

Titel: Liefs van mij
Auteur: Jessica Saunders
Verschenen: 20 februari 2024
Pagina’s: 304
Uitgeverij: HarperCollins

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

 

Mijn mening over Liefs van mij

Liefs van mij gaat over Rachel Miller. Een welbedreven advocate, met een druk gezinsleven. Haar leven verloopt prima, soms een beetje saai, maar ergens is die zekerheid ook fijn. Maar dan duiken er plots oude foto’s op van haar en haar highschool liefde Jack. Jacks leven is sinds ze niet meer bij elkaar zijn een stuk spannender verlopen. Hij is inmiddels een wereldberoemde ster. Het opduiken van de foto’s doet haar terugdenken aan de tijd samen met Jack en zorgt voor veel opschudding. Misschien wordt het tijd om hem eens op te zoeken?

Ah een liefdesverhaal over een doorsnee hoofdpersoon en een wereldberoemde ster: dat zijn de verhalen waar je mij voor wakker mag maken. Een beetje cliché misschien, maar ik houd van de drama, het geheimzinnige ‘achter de schermen’ en de spanning. Liefs van mij leest echt als een trein. Het boek speelt zich af in het heden, maar je leest tussendoor ook hoofdstukken die zich vroeger afspelen waardoor je het verhaal van Rachel en Jack steeds beter te weten komt. Het verhaal is af en toe een beetje ongeloofwaardig en soms kloppen er dingen niet, waar ik me af en toe aan stoorde, maar al met al is dit een super vlotte feelgood roman. Ik kan het zeker aanraden als je van een wereld vol fame houdt en waarbij oude liefdes (wellicht?) een nieuw leven in geblazen wordt.

Pluspunten:
+ Een heel vermakelijk verhaal om te lezen
+ Leuk met de terugblikken naar vroeger
+ Opbouwende spanning
+ Even ontsnappen aan de werkelijkheid

Minpunten: 
– Af en toe een beetje ongeloofwaardig

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Vond je dit een leuk artikel om te lezen? Wellicht vind je deze artikelen ook leuk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *