Films

De leukste young adult-films op Netflix

young-adult-films-netflix

YAY! De Literatour 2016 is van start gegaan vandaag en dat betekent dat op Adorable Books de hele week in het teken zal staan van Young Adult. Vandaag zetten we de leukste Young Adult-films van Netflix voor je op een rijtje! 

The Hunger Games

YAY! Wist je dat The Hunger Games en The Hunger Games: Catching Fire op Netflix staan? Helaas niet alle delen dus, maar je kunt in ieder geval wel de eerste twee delen bewonderen. Krijg jij nu ook zo’n zin om naar Katniss, Peeta en Gale te kijken?

I Am Numer Four

De jonge John Smith (Alex Pettyfer) werd als één van negen kinderen met een bewaker naar de Aarde gestuurd toen zijn eigen planeet Lorien werd verwoest door de Mogadoren. De negen kunnen enkel in volgorde gedood worden en als de Mogadoren nummer drie vermoorden weten John en zijn bewaker Henri dat hij de volgende zal zijn. Daarom verlaten ze de Florida Keys en duiken onder in het dorpje Paradise in Ohio. Een super spannende film, leuk om een keer te kijken!

Twilight: alle delen

Goed nieuws voor alle Twilight-fans: alle Twilight-films staan op Netflix! Zowel Twilight, The Twilight Saga: New Moon, Eclipse, Breaking Dawn Part 1 en Part 2 zijn te bewonderen op Netflix. Goed excuus voor een Twilight-marathon binnenkort dus!

The Mortal Instruments: City of Bones

Yara en Danique E. en Danique V. zijn helemaal fan van deze boekenserie en ook de film vonden ze heel goed! Een aanrader voor degenen die het boek hebben gelezen, maar ook zeker een aanrader voor mensen die dat niet hebben.

Voor ik doodga

Zin in een mooie huilfilm? Soms heb je dat wel eens! Ga dan zeker Voor ik doodga bekijken op Netflix. Voor ik doodga is een ontzettend mooie, emotionele film over een 17-jarig meisje dat vecht tegen haar ziekte. Een film met een lach, maar zeker ook een heleboel tranen. Houd tissues bij de hand, want ik moest nog een kwartier nasnotteren.

The Host

The Host is een liefdesverhaal dat gaat over planeet aarde die overgenomen is door buitenaardse parasieten. Zij nemen de hersenen van mensen over om zo de wereld over te nemen. Een meisje, Melanie Stryder (Saoirse Ronan), wiens hersenen worden overgenomen accepteert dat niet zo makkelijk en komt in conflict met het wezen dat zich in haar bevindt, waardoor deze menselijke emoties voelt en dus ook verliefd wordt op een jongen waar Melanie vroeger een relatie mee had.

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *