De leukste uitgeverijen om te volgen op Instagram - Adorable Books
Algemeen

De leukste uitgeverijen om te volgen op Instagram

PicMonkey Collage4

Een hele poos geleden schreef ik een artikel over leuke schrijvers om te volgen op Instagram. Dat blijft nog steeds enorm leuk om te doen! Niet alleen schrijvers, maar ook uitgeverijen zijn leuk om te volgen op Instagram. Op die manier krijg je als eerste allerlei scoops over nieuwe boeken. Wie wil dat nou niet? Wij zetten de leukste Instagram accounts op een rijtje voor je.

Uitgeverij Moon2

1. Uitgeverij Moon Young Adult. Een van mijn favoriete uitgeverijen: de afgelopen jaren hebben ze veel van mijn favoriete boeken uitgegeven waaronder De kronieken van de onderwereld en De helse creaties, maar ook Waar het licht is van Jennifer Niven én Aan alle jongens van wie ik hield van Jenny Han.

BlossomBooks

2. Uitgeverij Blossom Books. Blossom Books is de kleinste uitgeverij uit dit rijtje, maar zéker niet de minste. Ze hebben boeken uitgegeven van Tahereh Mafi, Jandy Nelson en Becky Albertalli. Je merkt bij hun boeken dat ze veel aandacht hebben gekregen: ze zijn niet alleen fijn vertaald maar alle omslagen zijn geweldig!

PicMonkey Collage

3. Uitgeverij van Goor/Best of YA. De allergrootste van Nederland, zo zie ik Best of YA altijd. Boeken als De hongerspelen, Divergent en De selectie zijn door hen uitgegeven. Op hun Instagram account delen ze foto’s van nieuwe boeken, sfeerbeelden maar ook leuke winacties. We like!

PicMonkey Collage2

4. Uitgeverij Zomer & Keuning. Zomer & Keuning geeft fantastische boeken uit, namelijk Chicklit, New Adult en Feelgood boeken. Mijn favorieten zijn de boeken van Gillian King en Colleen Hoover. Ze delen altijd hele positieve vibes op hun Instagram account.

3 Collage

5. Uitgeverij de Fontein. De uitgeverij deelt altijd veel positieve vibe-foto’s op hun Instagram account en ik vind hun boeken fantastisch. Ze hebben boeken gepubliceerd van onder andere Jojo Moyes.

Welke uitgeverijen volg jij op Instagram?

 

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Marcia juni 24, 2016 at 10:33

  Uitgeverij de Fontein volgde ik nog niet. Bedankt voor de tip! 🙂

 • Reply Rowan juni 24, 2016 at 11:19

  Haha, ik ging ze net allemaal opzoeken maar het blijkt dat ik ze allemaal al volg. Wel echt een leuk artikel!

 • Reply Daniëlle juni 24, 2016 at 11:39

  Ik volg ze allemaal, ik vind het zo leuk om boekfoto’s op Instagram voorbij te zien komen. En natuurijk om een kijkje achter de schermen te nemen!

 • Reply Vivian juni 24, 2016 at 12:33

  Yup, ik volg ze allemaal! En haha, die foto van Misschien Ooit heeft Z&K gerepost van mijn account 😛

 • Reply Anouk juni 25, 2016 at 17:27

  Ik volg ze ook allemaal! Heel leuk om ze te kunnen volgen via Instagram en zo een kijkje achter de schermen te krijgen 🙂

 • Reply Judith juni 28, 2016 at 11:04

  Ik volgde ze al allemaal! Altijd leuk om nieuwe boeken voorbij te zien komen. 🙂

 • Reply Esther juli 2, 2016 at 18:47

  Ik volgde moon, blossom books en best of ya al. 🙂

 • Leave a Reply