Overig

De leukste telefoonhoesjes voor boekenliefhebbers


Ik ben dol op telefoonhoesjes. Waarom? Ze geven telkens weer een ‘nieuw’ gevoel aan je telefoon! Maar wat ik nog leuker vind, zijn telefoonhoesjes die gerelateerd zijn aan boeken! En die zijn er tegenwoordig veel te vinden. Vandaag zet ik de leukste voor je op een rijtje.

Op AliExpress kom je heel veel toffe Harry Potter telefoonhoesjes tegen! De echte fans onder ons kunnen deze natuurlijk niet laten liggen. Zeker niet voor kleine prijsjes. Deze hoesjes kosten €1,66 per stuk en zijn te koop bij deze verkoper.

Deze twee zijn van dezelfde verkoper als hierboven en kosten ook maar €1,66! Vooral de linker vind ik te schattig. Maar ook de kleuren zijn mooi van deze hoesjes.

Waaah! Hoe tof zijn deze Star Wars hoesjes? Je hebt ze in heel veel verschillende soorten bij deze verkoper. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. De prijs varieert van €1,14 tot €1,74.

Wij houden van Beauty & the Beast! Deze hoesjes zijn dan ook echt perfect. Wauw, ze zijn zo mooi! Te koop voor maar €1,16 bij deze verkoper, en er zijn ook nog andere varianten!

De hoesjes van deze verkoper vind ik ook helemaal geweldig. De linker is natuurlijk perfect voor boekenliefhebbers zoals wij maar ook de rechter vind ik zeker wat hebben. En weet je hoe goedkoop ze zijn? Tussen de 81 en 85 cent! Ja, echt!

Koop jij weleens telefoonhoesjes gerelateerd aan boeken?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

One Comment

  • Nessa

    Ik heb zo’n Marauder’s Map hoesje voor mijn iPhone 4 (die ik als muziekspeler gebruik), maar ik wil er nog steeds een kopen voor mijn nieuwe telefoon.. Misschien dat ik dat binnenkort maar gewoon ga doen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.