De leukste printables #3 - Adorable Books
Algemeen

De leukste printables #3

Al eerder schreef ik een artikel over leuke printables. Leuk om in huis op te hangen, bijvoorbeeld in een fotolijstje, maar óók leuk als achtergrond, of noem maar op! Zelf heb ik meerdere printables in huis hangen. Dat fleurt de boel lekker op. Daarnaast zien mensen dat ik een groot liefhebber ben van  boeken (dat zien ze gelukkig ook aan mijn overvolle boekenkast). Vandaag heb ik weer hele toffe printables op een rijtje gezet die gerelateerd zijn aan boeken. Kijk je mee?

printables3

1. Read more books. Beste quote ever, denk ik. Je kunt nooit genoeg boeken lezen, toch?! Je vindt hem hier.  // 2. Deze prachtige kleurrijke printable moet je gewoon in je huis hebben hangen! Je vindt hem hier. // 3. My book smells better than your tablet. Word! Niets zo lekker dan het moment wanneer je een nieuw boek hebt gekocht en hier aan ruikt. Ohyeah! Ik ben zó guilty hieraan: ik snif altijd aan boeken. Je vindt hem hier.
printables

4. May your shelves always overflow with books ♥ Deze quote vind ik prachtig, hij staat zo mooi op de penguin boeken! Je vindt hem hier. // 5. Deze quote vind ik mooi, perfect voor schrijvers of mensen die de ambitie hebben om te schrijven. Je vindt hem hier // 6. Quotes uit Alice in Wonderland zijn altijd goed. Ik wil die boeken nog steeds zó graag lezen (en hebben, het staat zo mooi in je kast!). Je vindt hem hier.

printables2

7. Deze quote klopt zó. Ik kan me vreselijk verliezen in een boek maar ik kan me ook zó herkennen in een verhaal. Je vindt hem hier. // 8. A book is a dream you hold in your hands ♥ I love this quote. Je vindt hem hier.  // 9. Roald Dahl is en blijft een fantastische schrijver, met deze quote bewijst hij dat alleen maar meer. Je vindt hem hier.

Welke printable is jouw favoriet?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Noa november 28, 2015 at 14:40

  Super leuk! Alleen moeten de boeken niet van de planken vallen… (overflow)

 • Reply Paperblooming november 29, 2015 at 19:28

  Bedankt voor de vermelding van mijn printable ( #3), wat een leuke verrassing zeg!!
  Ik ben blij dat ik jouw blog ben tegengekomen, ik heb hem meteen aan mijn favorieten toegevoegd 🙂

  Liefs, Lotte
  Paperblooming

 • Reply Esther november 30, 2015 at 17:12

  Wauw. Sommige zijn zooo mooi! <3

 • Leave a Reply