Lijstjes

De 6 leukste plekken om te lezen

Lezen is ontzettend leuk! Het mooie van lezen is vooral dat je het overal kan doen, waar je maar wilt. Toch zijn er wel leuke plekken waar het echt veel leuker is om te lezen. Op deze plekken moet je zeker lezen!

Op het strand

Vrij logisch dat deze er tussen zit toch? Het strand is vooral in de zomer erg lekker om te lezen. Heerlijk in je bikini op het strand, met een goed boek erbij. Ook is het strand heerlijk in de lente of in de herfst. Het beginnende zonnetje dat schijnt en met een beetje warme kleren aan is het dan heerlijk op het strand.

In het park

Naast dat het natuurlijk erg leuk is om mensen te kijken in het park, is het ook erg leuk om heerlijk een boekje te lezen in het park. Met een picknick kleed, een boek, wat te eten en te drinken vermaak jij je vast prima voor een aantal uur in het park!

In bed

Wat is er nou fijner dan lekker warm onder je dekens in je eigen bed te lezen? Juist, bijna niks! Je eigen bed blijft altijd het fijnste en het is nog fijner om hier het leukste te doen wat er is, lezen!

Op de bank

Languit, zittend, opgerold, in een kleermaker.. Het kan allemaal op de bank. Ideale posities om te lezen. Handig is ook vaak dat de bank in de buurt van de keuken is.. Eten, thee 😉

In de tuin

Natuurlijk niet voor iedereen van toepassing, maar als je een tuin hebt is dit het zeker waard. Je zit lekker thuis maar toch buiten in het zonnetje. Daarnaast heb je ook heel wat meer privacy dan als je in het park of op het strand gaat zitten.

Bij het zwembad

Ligbedje of een handdoek, een hete zon, bikini aan en je boek erbij. Idealer is het bijna niet. Voor afkoeling duik je gewoon even snel het zwembad in en lig je daarna weer languit te lezen op je handdoekje.

Krijg je nu ook al zo veel zin in de zomer? Welke leesplek is jouw favoriet?

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Maria april 28, 2016 at 09:03

  Allemaal herkenbaar! Mijn favoriete plek om te lezen is buiten wanneer de zon schijnt! Meestal in de tuin en met een smoothie of ijs erbij 🙂

 • Reply De Boekentrommel april 28, 2016 at 09:30

  In de winter heerlijk met een kop thee op de bank. In de zomer op het strand ? Heerlijk. Kan niet wachten op het mooie weer!

 • Reply Jolien april 28, 2016 at 09:33

  Op het strand is inderdaad heel leuk, ik kijk al uit naar de zomer! 😀

 • Reply Bianca april 28, 2016 at 10:50

  In de zomer lekker in de tuin in het zonnetje daar zit ik het liefst. Maar ’s winters op de bank met een kopje thee of warme chocolademelk is ook wel heel fijn!

 • Reply Madelon april 28, 2016 at 11:01

  Ik hoop dat het snel zomer wordt zodat het ook daadwerkelijk mogelijk is om op al deze plekken te lezen. Heerlijk vind ik ze <3

 • Reply Esther april 28, 2016 at 13:13

  Ik hou echt van lezen in mijn eigen tuin! 🙂 En op vakantie bij een zwembad.

 • Reply Lilian (ikwordvrolijkvan) april 28, 2016 at 13:26

  Lekker in de tuin is toch wel het fijnste!

 • Reply Anouk april 28, 2016 at 13:41

  Mijn favoriete plek om te lezen is in bad! Na een lange dag heerlijk in een warm bad liggen met een goed boek er bij 🙂 Op het strand/zwembad vind ik ook heerlijk!

 • Reply Naomi april 28, 2016 at 16:42

  In bed is toch mijn favoriete plek hoor. In de tuin zou ook een van mijn favoriete plekken geweest zijn, maar ik heb geen tuin. Wel lees ik soms op mijn balkon! Op het strand lees ik eigenlijk nooit, ook al neem ik wel altijd een boek mee.

  x

 • Reply Story addict april 28, 2016 at 17:08

  Ik heb zelf geen balkon, maar voor mensen die een gebrek hebben aan tuin zou dat denk ik ook een heerlijk plekje kunnen zijn 🙂 Mijn favo plek is in bed, met koud en stormachtig weer met een fleecedekentje op de bank en met vollebak zon lekker in de tuin 🙂

 • Reply PiggieReads april 28, 2016 at 17:09

  Ik lees het liefst op mijn balkon <3 Daar zit je meestal uit de wind en lekker in de zon dus dat is al vrij snel lekker warm om te zitten! En anders inderdaad de bank of bed.

 • Reply Vivian mei 1, 2016 at 13:28

  Ik vind het heerlijk om buiten te lezen, hopelijk wordt het snel wat warmer en kan dat weer!

 • Reply Judith mei 3, 2016 at 12:17

  Allemaal herkenbaar! Nu de zomer eraan komt, kan ik niet wachten om langs het zwembad te kunnen lezen. Voor nu houd ik het nog even bij onder de dekens op bed. 🙂

 • Leave a Reply