Lijstjes

De 6 leukste plekken om te lezen

Lezen is ontzettend leuk! Het mooie van lezen is vooral dat je het overal kan doen, waar je maar wilt. Toch zijn er wel leuke plekken waar het echt veel leuker is om te lezen. Op deze plekken moet je zeker lezen!

Op het strand

Vrij logisch dat deze er tussen zit toch? Het strand is vooral in de zomer erg lekker om te lezen. Heerlijk in je bikini op het strand, met een goed boek erbij. Ook is het strand heerlijk in de lente of in de herfst. Het beginnende zonnetje dat schijnt en met een beetje warme kleren aan is het dan heerlijk op het strand.

In het park

Naast dat het natuurlijk erg leuk is om mensen te kijken in het park, is het ook erg leuk om heerlijk een boekje te lezen in het park. Met een picknick kleed, een boek, wat te eten en te drinken vermaak jij je vast prima voor een aantal uur in het park!

In bed

Wat is er nou fijner dan lekker warm onder je dekens in je eigen bed te lezen? Juist, bijna niks! Je eigen bed blijft altijd het fijnste en het is nog fijner om hier het leukste te doen wat er is, lezen!

Op de bank

Languit, zittend, opgerold, in een kleermaker.. Het kan allemaal op de bank. Ideale posities om te lezen. Handig is ook vaak dat de bank in de buurt van de keuken is.. Eten, thee 😉

In de tuin

Natuurlijk niet voor iedereen van toepassing, maar als je een tuin hebt is dit het zeker waard. Je zit lekker thuis maar toch buiten in het zonnetje. Daarnaast heb je ook heel wat meer privacy dan als je in het park of op het strand gaat zitten.

Bij het zwembad

Ligbedje of een handdoek, een hete zon, bikini aan en je boek erbij. Idealer is het bijna niet. Voor afkoeling duik je gewoon even snel het zwembad in en lig je daarna weer languit te lezen op je handdoekje.

Krijg je nu ook al zo veel zin in de zomer? Welke leesplek is jouw favoriet?

13 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *