Leukste personage uit de serie... #1 - Adorable Books
TV-series

Leukste personage uit de serie… #1

Modern family

Als je een serie kijkt zit er altijd wel een personage tussen die écht jouw favoriet is. Natuurlijk heb ik die dan ook. Ik ben dol op de serie Modern Family en kijk dit altijd even tussendoor. Op mijn studentenkamertje heb ik geen TV, maar wel Netflix. Na het eten kijk ik daarom altijd één (en soms twee) afleveringen van Modern Family. Hilarische serie gewoon! Ik laat jullie mijn favoriete personage uit Modern Family zien!

Tadadadada… mijn favoriete personage is namelijk Phil Dunphy! Phil is de man van Claire en vader van de drie kinderen.

phil

Ik vind hem gewoon hilarisch. Zijn humor is geweldig en ik moet altijd zo hard om hem lachen. Hij is zo’n vader die alles goed probeert te doen, maar niks gaat uiteindelijk goed. Hij wilt altijd helpen, op een totaal verkeerde manier. Ook is hij stiekem ergens nog een kind (welke man niet?), en laat hij dat érg duidelijk merken. Maar daarnaast is hij natuurlijk gewoon een liefdevolle vader die een druk leven heeft met twee meiden en een jongen als kinderen.

sdg

Waarom ik Phil zo leuk vind? Naast zijn humor vind ik veel dingen erg herkenbaar. Hij lijkt veel op mijn vader (sorry pap), waar ik altijd erg om moet lachen. Ik denk dat veel van jullie hun vader hier wel in kunnen herkennen. Vaders kunnen altijd zo heerlijk irritant zijn, en het toch goed bedoelen. Vooral op het verkeerde moment 😉
Ik heb het mijn vader én moeder al vaker vertelt dat ze echt een keer Modern Family moeten kijken omdat Phil zo veel op papa lijkt. Helaas, nog niet gewerkt. Ooit krijg ik ze zo ver!

ag

Naast Phil vind ik Luke ook écht hilarisch trouwens. En Gloria… En Cameron.. En tsja, eigenlijk iedereen.
De serie is gewoon geweldig, waarschijnlijk omdat alle personages zó herkenbaar en zó simpel in elkaar zijn gezet.

Wie is jouw favoriete personage uit Modern Family?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Rozemarijn december 16, 2013 at 11:16

  Haha ben het helemaal met je eens! Vooral om de slapstick van Phil lig ik altijd in een deuk.

 • Reply Kelly december 16, 2013 at 14:45

  Ik kijk zelf eigenlijk helemaal geen Modern Family, toch maar eens doen dus. 🙂

 • Reply Lieke december 16, 2013 at 16:38

  Phil is ook zeker te weten mijn favoriet, haha! Hij is gewoon zo droog :’D

 • Reply Priscilla december 18, 2013 at 00:05

  Ik ben het he-le-maal met je eens! Ik ben dol op Modern Family en vind elk karakter eigenlijk wel het einde. Hm, misschien moet ik ook toch maar eens over dat Netflix gaan nadenken. X

  http://www.ipriszz.blogspot.com

 • Leave a Reply