Films

De leukste meidenfilms op Netflix #8

netflix-meidenfilms

We schrijven regelmatig over leuke meidenfilms op Netflix. Een nadeel van Netflix is dat er ook regelmatig films verdwijnen. Het goede nieuws is dan weer dat er iedere dag nieuwe titels bijkomen! Hoog tijd om de leukste meidenfilms van Netflix van dit moment onder elkaar te zetten! 

She’s all that (1999)

Een typisch gevalletje van oud maar goud! Een heerlijke highschool film over een onpopulair meisje dat promqueen moet worden. Tenminste, als het aan de populairste en knapste jongen van de school ligt dan. Hij heeft namelijk een weddenschap afgesloten met zijn vriend. Je raadt waarschijnlijk al hoe het afloopt, maar dat geeft helemaal niks. Daar zijn we juist toch dol op?

Just My Luck (2006)

Een film uit de tijd dat Lindsey Lohan nog leuk was! En het is natuurlijk niet verkeerd dat Chris Pine hier ook in speelt. Ik heb deze film al ontelbaar veel keer gezien en ik krijg nooit genoeg van deze film, want hij is grappig! En vergeet de leuke liedjes van McFly (I’ve got you!) niet! Ja, deze ga ik binnenkort weer kijken als ik een avondje alleen op de bank moet spenderen. Goh, vervelend!

Crazy Stupid Love (2011)

Een van de leukste romcoms ooit staat sinds een tijdje op Netflix! Deze film heeft alles wat je nodig hebt: een flinke dosis humor, Ryan Gosling en de grappige Emma Stone. Deze film heb ik ook al een paar keer gezien, maar even serieus… Van Ryan Gosling krijg je toch nooit genoeg?

500 Days of Summer (2009)

Deze film heb ik pas één keer gezien, maar eigenlijk weet ik niet waarom. Ik vond hem namelijk echt súpermooi! Zooey Deschanel gelooft niet in ware liefde en Joseph Gordon-Levitt valt voor haar… Toch maakt Summer (Deschanel) het uit. We krijgen stukken te zien uit de vijfhonderd dagen die ze samen waren om erachter te komen waar het fout is gegaan. Prachtige film!

Win a Date With Tad Hamilton (2004)

Een date winnen met de knapste acteur van dat moment? Dat wil Rosalee wel. Ze schrijft zich in en ze wint… Als de date beter gaat dan verwacht, begint haar beste vriend Pete zich zorgen te maken. Hij heeft namelijk al zo lang hij haar kent een crush op haar. Dit is zo’n lekkere slechte film dat ‘ie leuk is!

Playing for Keeps (2012)

Een film met Gerard Butler? Kom maar door! George (Butler) is een oud profvoetballer en heeft zijn gezin daarvoor verlaten. Als hij niet meer op een hoog niveau kan voetballen, besluit hij het team van zijn zoontje te gaan coachen om zo meer tijd met hem door te brengen. Dat vinden alle moeders van de school wel heel interessant…

Killers (2010)

JA! Deze film met Ashton Kutcher en Katherine Heigl is een van mijn favorieten! Spencer (Kutcher) heeft bij de geheime dienst gezeten, maar toen ontmoette hij Jen (Heigl). Jen wist daar niks vanaf, totdat hij een paar jaar later ineens weer in aanraking komt met zijn oude werk. Een film met lekker veel romantiek, maar ook actie en humor!

There’s Something About Mary (1998)

Ook een typisch gevalletje van oud maar goud! Cameron Diaz speelt de eigenaardige en grappige Mary en Ted (Ben Stiller) krijgt de mogelijkheid om met haar, de vrouw van zijn dromen, te daten. En dat zorgt voor een grappige film!

 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.