Lijstjes

Dit zijn de leukste leesplekken in de lente

De lente in Nederland is zacht gezegd… onvoorspelbaar. Zo hebben we ontzettend mooie lentedagen meegemaakt, maar is daar nu nog eigenlijk vrij weinig van te zien. Toch krijg ik richting de lente altijd meer zin om te lezen. Dit zijn dan ook de leukste leesplekken in de lente.

In de zon

In de tuin, op het balkon, of gewoon keer op een krukje bij je voordeur. Zolang de zon er maar op staat. En niemand die je gek aankijkt als jij met je krukje bij de voordeur een boek gaat zitten lezen. Heerlijk!

Op de bank

Helaas is het niet altijd zulk mooi weer, daarom vertoef ik nog regelmatig naar de bank. Met extra dikke kleding aan zit ik niet meer… Maar een dekentje kan er zeker nog wel bij. Oh, en vergeet die grote kop thee niet!

Op een terrasje

Misschien doe je het iets minder snel, op een terrasje lezen. Maar neem maar van ons aan dat het heerlijk is. Ook hier het zonnetje erbij. Een lekker drankje of een heerlijk kopje koffie. Laat die zonnestralen maar komen!

Op het strand

Ik kan mij voorstellen dat je denkt: daar is het toch nog een beetje te koud voor? Ja, klopt. Ik zal ook zeker nog niet mijn handdoek uitrollen en mijn bikini aantrekken. Maar een strandtent bezoeken en hier lekker buiten zitten vind ik heerlijk! Zeker met een boek erbij. De heerlijke wind van het strand, het geluid van de zee. Ik kan er nu al naar uitkijken!

In bed

Die kan gewoon geen enkel seizoen ontbreken. In bed behoort toch wel tot één van onze favorieten. Als het wat warmer wordt heerlijk met het raam open. De lucht langzaam rood zien kleuren vanuit je bed… 😉

In het park

Als het warmer wordt weet ik niet hoe snel ik met een kleedje en een koud drankje naar het park moet gaan met mijn vriend. We kletsen dan amper, maar lezen beide een boek. Hier kan ik soms zo van genieten!

Met een glas wijn

Nog zoiets waar ik echt van kan genieten. Als het mooier weer wordt (en het is weekend of avond…) dan pak ik er zeker een wijntje bij! Een ander koud drankje is natuurlijk ook altijd gewenst. Zo ben ik ook een groot fan van casis of fanta 🙂

In je eigen gecreëerde leeshoek

Heb jij al zoiets? Soms maak ik met een aantal grote kussens een heerlijk hoekje op de grond om te lezen. Een andere plek om te lezen geeft mij soms meer energie om met het boek door te gaan. In plaats van dat ik altijd op de bank ga zitten om te lezen.

Dit zijn zeker mijn favoriete plekjes om te lezen. Ik kan niet wachten tot het warmer gaat worden! Wat is jouw favoriete plek om te lezen dit seizoen?

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *