Netflix

Dit zijn de leukste kerstfilms op Netflix!

home-alone
Kerst staat voor de deur! Tijd om een lijst te maken met al die heerlijke kerstfilms. En hoe makkelijk is het wel niet dat er al een heleboel leuke kerstfilms op Netflix staan? Als je nog een film zoekt, is dit lijstje zeker erg handig.

Home Alone (1990)

De achtjarige Kevin McAllister wordt per ongeluk alleen thuis achtergelaten wanneer zijn familie op vakantie gaat naar Frankrijk. Wanneer Kevin zich realiseert dat hij alleen thuis is, leert hij al snel voor zichzelf te zorgen. Uiteindelijk moet hij het huis beschermen tegen Harry en Marv, twee inbrekers die van plan zijn in het huis van Kevins familie in te breken.
Ook zondag te zien op RTL8

The Spirit of Christmas (2015)

Advocate Kate ontfermt zich over de verkoop van een oude herberg waarvan de eigenaar is overleden. Ze krijgt de herberg echter niet verkocht aangezien de geest van de in 1920 overleden Daniel er nog steeds huist. Om de geest weg te krijgen moet Kate hem helpen de zaak van zijn moord op te lossen.

Angels in the snow (2015)

Met de naderende feestdagen trekt de familie Montgomery naar hun chalet in de bergen. De sfeer is echter allesbehalve optimaal. Ouders Judith en Charles maken constant ruzie en ook de kinderen kibbelen heel de tijd. Wanneer na een storm de familie Tucker een auto-ongeval heeft, kloppen ze aan bij het eerste chalet dat ze tegenkomen. Twee wildvreemde families worden zo gedwongen om samen Kerstmis door te brengen.

The Polar Express (2004)

Een jongen die twijfelt aan het bestaan van de Kerstman, komt in een fantasiereis naar de Noordpool terecht op een magische trein. Daar zal hij de Kerstman persoonlijk mogen ontmoeten, samen met enkele andere kinderen.
Ook vrijdag en zondag te zien op Net5!

12 Dates of Christmas (2011)

In deze bewerking van ‘Groundhog Day’, wordt een vrouw onvrijwillig naar een blind date gestuurd met een aantrekkelijke man. Ze zal elke dag twaalf keer opnieuw meemaken, en moet dus twaalf keer op dezelfde date. Hoewel ze de man in eerste instantie geen kans geeft, komt ze langzamerhand tot de ontdekking dat hij charmanter is dan aanvankelijk gedacht.

New Year’s Eve (2011)

De film gaat over de verstrengelde verhalen van een groep New Yorkers die hun weg naar romantiek proberen te vinden in de loop van Oudejaarsavond. We volgen onder andere een verbitterde stervende man in een ziekenhuis (De Niro), een gefrustreerde directiesecretaresse (Pfeiffer) die eindelijk haar onvervulde dromen probeert waar te maken, een vrouwelijke producer (Swank) van de befaamde Times Square Oudejaarsavond-show en een jongeman (Kutcher) die een hekel heeft aan Oudejaarsavond.
Misschien niet volledig een kerstfilm, maar zeker leuk om in deze periode te kijken!

Mannenharten (2013)

Het verhaal van zes stadse mannen in een sportschool, op een keerpunt in hun leven. Ze zijn op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Verbonden door de uren waarin ze zich in het zweet werken, leren we ze allemaal kennen. Bijvoorbeeld het verlegen type, zoekend naar een vrouw voor het leven. Of de man die al jaren bezet is, maar in paniek raakt door zijn naderende vaderschap.

Jingle All The Way (1996)

Howard Langston is een sympathieke zakenman die van zijn familie houdt, maar niet genoeg tijd aan ze kan besteden. Met kerst staat bovenaan het verlanglijstje van z’n zoon de speelgoedpop Turbo Man, om die in handen te krijgen moet Howard het gevecht aangaan met de dolgedraaide Myron. Dit betekent oorlog en Howard heeft besloten te winnen, wat er ook gebeurt.

Beethoven’s Christmas Adventure (2011)

Nadat de elf Henry de Noordpool ontvlucht met de slee van de Kerstman en de magische tas met speelgoed, stort hij met de kostbare lading neer in een boom ergens in een buitenwijk. Wanneer de zak met speelgoed in verkeerde handen valt is het aan de heldhaftige Beethoven en zijn tienervriend Mason om Henry te redden, het speelgoed van de Kerstman op te halen en Kerstmis voor alle kinderen te redden.

Ice Sculpture Christmas (2015)

De beeldschone Callie Shaw is een ambitieuze chef-kok. Haar jeugdvriend David Manning is heden ten dage schatrijk. Wanneer Callie besluit deel te nemen aan een wedstrijd ijssculpturen maken, met als tegenstander haar baas, slaat ze de handen ineen met haar oude jeugdvriend. En ondanks al het ijs, springt er een vonk over.

Welke van deze kerstfilms ga jij kijken?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Tamara D december 22, 2016 at 07:10

  Ik dacht dat ze eindelijk zouden stoppen met het uitzenden van Home alone ?

  • Reply Danique V. december 22, 2016 at 10:55

   Klopt! Alleen was dit op RTL4. Hij is dus gewoon verplaatst naar RTL8 šŸ™‚

   • Reply Esther januari 8, 2017 at 16:26

    Waarom zouden ze er mee stoppen?

 • Reply Tamara D december 22, 2016 at 11:00

  Hahaha oow zo.. Heel slim bedacht ?

  • Reply Danique V. december 22, 2016 at 12:48

   Haha ja, al die ophef (en opgeluchte reacties) erover he? Haha.

 • Reply Ayla december 22, 2016 at 11:17

  Haha leuk! Ik heb vandaag toevallig precies hetzelfde artikel online geplaatst šŸ™‚ The spirit of Christmas ziet er gezellig uit, die ga ik nog kijken!

 • Reply Marcia december 22, 2016 at 17:40

  Mijn favoriete kerstfilm is ‘Single Santa seeks Mrs. Claus’. Ieder jaar kijk ik de dvd!

 • Reply Esther januari 8, 2017 at 16:26

  Jingle All The Way is zo tof!

 • Leave a Reply