Films

De leukste high school-films

high-school-films-netflix

Wij zetten de leukste high school films voor je op een rijtje, want even eerlijk: die blijven gewoon heerlijk om te kijken! 

Mean Girls

Mean Girls hoort toch wel met stip op nummer een in dit lijstje. Ik heb deze film zelf al minstens vijftien keer gezien en ik krijg er nooit genoeg van! Het is een echte klassieker geworden. So fetch!

A Walk to Remember

Zin in een tranentrekker? Ik had niet verwacht dat ik deze film mooi zou vinden, maar dat is ‘ie wel! Het verhaal is super ontroerend! Wist je trouwens dat dit een Nicholas Sparks verhaal is?

Clueless

Nog zo’n klassieke high school-film die echt in dit rijtje thuishoort! Heb je genoten van Mean Girls? Dan moet je Clueless ook zeker gaan kijken! Het is een iets oudere film, maar daardoor niet minder leuk!

Grease

Ja, deze hoort natuurlijk ook zeker in dit rijtje thuis! Grease blijft leuk om te kijken en zeker ook omdat er zoveel leuke liedjes inzitten! You’re the one that I want, oeh oeh oeh, honey! 

It’s a Boy Girl Thing

Een hilarische film van een jongen en een meisje die van lichamen wisselen. Hij zit ineens in een meisjeslichaam en zij zit in een jongenslichaam. Super grappig!

LOL

Ik had nooit gedacht dat ik een film met Miley Cyrus leuk zou vinden. Toch heb ik LOL al een paar keer gekeken! Er zit ook een heel leuk liedje in deze film trouwens. Perfecte film als je in je eentje thuis bent!

So Undercover

Tsja, weer een film met Miley Cyrus en ook deze vond ik erg grappig! Miley Cyrus gaat under cover bij een studentenvereniging (oeps! Niet helemaal een high school-film dus).

17 Again

YAS! Een van mijn favoriete films met de knappe Zac Efron. De 35-jarige Mike O’Donnel wordt ineens weer 17 jaar. En dat betekent dat hij weer op high school zit!

The Duff

Een super verrassende high school-film is The Duff. Met een héle knappe acteur (Robbie Amell). Alleen daarom zou je deze film al moeten kijken!

Mean Girls 2

Niet zo goed als de eerste Mean Girls, maar het tweede deel is erg vermakelijk! Eigenlijk moet je het gewoon zien als een losstaande film.

Bring it On

Van Bring it On staan drie delen op Netflix: All or Nothing, In it to win it en Fight to the finish. Kun je mooi een Bring it on marathon houden!

Wat is jouw favoriete high school film? 

Ook leuk: de leukste meidenfilms!

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Romy oktober 8, 2016 at 09:36

  Wat een leuk rijtje! Ik ben dol op dit soort films en wil vooral LOL nog een keer zien!

 • Reply Inge oktober 8, 2016 at 11:59

  Dit lijstje ga ik onthouden!! Ik hou van zulk soort films 😀

 • Reply Madelon oktober 8, 2016 at 18:30

  Grease en 17 Again <3

 • Reply Esther oktober 8, 2016 at 19:25

  Oh tof, ik wil een paar van deze films zeker nog een keer gaan zien!

 • Reply Vivian oktober 21, 2016 at 16:54

  A Walk To Remember heb ik laatst gezien, de rest staat op mijn lijstje om binnenkort te (re-)watchen, heerlijk!

 • Reply De leukste high school films #2 - Adorable Books maart 4, 2020 at 14:53

  […] 2016 schreef ik een artikel met de leukste high school films. Inmiddels is het 2020 en zijn er een heleboel leuke, nieuwe high school films bij gekomen. Hoog […]

 • Leave a Reply