TV-series

Leuke series om te kijken op Netflix

Schermafbeelding 2016-08-22 om 22.12.00

We all love Netflix, toch? Ik kan er geen genoeg van krijgen in ieder geval. Ook al staat er niet alles op en lopen de afleveringen niet gelijk met Amerika, er zijn heel veel leuke series om te kijken. Vandaag zet ik een aantal leuke series op een rijtje die ik heb gekeken op Netflix! 

Stranger Things

Stranger Things speelt zich begin jaren 80 af en gaat over drie jongens die op zoek gaan naar hun vriend, die op mysterieuze wijze verdwijnt in een bos. Terwijl de jongen onvindbaar is, verschijnt er uit het niets een meisje met bovennatuurlijke krachten.

Met deze serie ben ik net begonnen en heb ik dus nog niet helemaal af, maar het is absoluut een aanrader om bijvoorbeeld samen met je partner te kijken! Stranger Things is súper spannend en bevat zeker heel veel thriller-elementen, maar er zitten ook aspecten van komedie en drama in. Een mengelmoesje dus, maar daarom erg leuk om te kijken.

The Client List

Als Riley Parks (Jennifer Love Hewitt) alleen met haar kinderen achterblijft wanneer haar man ervandoor gaat, komt ze vrijwel direct in financiële problemen. Om toch nog een bron van inkomsten te houden, gaat ze voor nood aan het werk in een schoonheidssalon. Ze komt er echter snel achter dat daar niet alleen massages gegeven worden en maakt ze de lastige keuze om een financieel slaatje te slaan uit de hele situatie.

Ik had de film The Client List al wel eens gezien, en toen zag ik dat er ook een serie van was! Aangezien ik wel weer toe was aan een nieuwe serie om in mijn eentje te kijken, gaf ik The Client List een kans. En ik vind hem heel leuk! Ik ben al bij seizoen 2 en het is gewoon een fijne serie om te kijken. Verstand op nul en gaan!

Gossip Girl

Gossip Girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom? En wie kan je beter inlichten over iedereen die ertoe doet dan Gossip Girl?

Tsja, wat moet ik hier nog over zeggen? Ik heb Gossip Girl inmiddels al twee keer helemaal gezien en ik zie mezelf er voor aan om hem nog een keer te gaan kijken. Wat kan ik hier van genieten! Heb je Gossip Girl nog niet gezien? Shame on you en ga meteen beginnen! Alle afleveringen staan op Netflix!

Modern Family

In Modern Family zien we de familie Pritchett-Dunphy-Tucker, een grote en diverse familie. Samen geven deze drie gezinnen ons een oprechte en vaak hilarische kijk op de soms warme, soms bizarre banden binnen de moderne familie.

Ik ben nog niet klaar met het kijken van deze serie, maar ik vind hem wel erg leuk! Ik dacht eerst dat ik niet zo zou houden van die Amerikaanse comedyseries, maar Modern Family is echt heel erg leuk. Vooral Phill en Luke, daar lig ik echt mee in een deuk! En met Gloria, wat een heerlijk mens!

How I Met Your Mother

In 2030 vertelt Ted Mosby aan zijn kinderen hoe hij zijn vrouw, de moeder van zijn kinderen, heeft ontmoet. Het verhaal draait om de vijf vrienden Ted, Robin, Lily, Marshall en Barney.

Nog zo’n serie waarvan ik niet had gedacht dat ik hem echt super leuk zou vinden. Het tegendeel is bewezen, want ik heb How I Met Your Mother met heel veel plezier helemaal afgekeken! En wat vond ik het jammer dat er geen nieuw seizoen meer kwam. Ik zat echt even in een HIMYM-dip daarna. De leukste personages? Barney natuurlijk. Er zijn 9 seizoenen, dus je kan even vooruit!

Welke serie op Netflix vind jij leuk? 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Naomi augustus 27, 2016 at 16:57

    Gossip girl blijft altijd leuk!

  • Reply Esther september 3, 2016 at 18:23

    Ik ben heel benieuwd naar stranger things. 🙂

  • Leave a Reply