netflix
Netflix

Leuke series om te bingewatchen op Netflix

Je zit waarschijnlijk heel veel tijd de laatste tijd. Laten we er dan maar het beste van maken! Weet je even niet meer welke serie je moet kijken op Netflix? Met deze leuke series op Netflix kun je weer even vooruit.

Bridgerton (1 seizoen)

Misschien heb je er al iets over gehoord: de spraakmakende serie Bridgerton op Netflix. Bridgerton is de best bekeken nieuwe serie ooit op Netflix. En dat is vast niet voor niks… De serie speelt zich af in de 19e eeuw en gaat over Daphne Bridgerton, uit een voorstaande familie, die wordt gepresenteerd op de huwelijksmarkt. Een tweede seizoen is al aangekondigd! Wist je trouwens dat deze serie gebaseerd is op een boekenreeks?

Lupin (Deel 1 seizoen 1)

Ben je op zoek naar een nieuwe serie om te kijken op Netflix? Zoek dan niet verder, maar begin meteen aan de Netflix-serie Lupin. Deze Franse, meeslepende serie heb je in no time gebinged. De Franse misdaadserie Lupin is gebaseerd op de boeken van Maurice Leblanc. In de misdaadserie Lupin volgen we het verhaal van meesterdief Assane Diop (gespeeld door Omar Sy, bekend van Intouchables). Diop, de zoon van een immigrant, heeft een moeilijke jeugd achter de rug. Zijn vader werd vals beschuldigd van een misdaad en pleegde daarom uit schaamte zelfmoord. Vijfentwintig jaar later na deze gebeurtenis is Diop nog steeds uit op wraak, hij wil gerechtigheid voor zijn vader. Om dit te bereiken laat hij zich inspireren door het verhaal van Arène Lupin, een rijke gentleman thief, die stelen als een hobby ziet. Meer lezen over Lupin? Klik dan hier voor het artikel dat we eerder al schreven!

The Queen’s Gambit (1 seizoen)

De wereld is in de ban van The Queen’s Gambit. De serie is een heus kijkcijferkanon op Netflix. In een weeshuis in de jaren 1950 ontdekt een jong meisje dat ze een groot schaaktalent is. Ze wordt onverwacht een ster terwijl ze worstelt met haar verslaving.

The Crown (6 seizoenen)

Zin om lekker veel afleveringen te bingen? Ga dan op je gemak zitten voor The Crown! Met zes seizoenen kun jij lekker vooruit. Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.

Homeland (7 seizoenen)

CIA-analiste Carrie Mathison worstelt met haar geestelijke gezondheid en familieproblemen terwijl ze de strijd tegen terrorisme leidt in deze politieke thrillerserie. Zin in lekker veel spanning en een goede verhaallijn? Ga dan voor Homeland. Ook een hele geschikte serie om met je partner te kijken! Er staan op dit moment 7 seizoenen op Netflix. De afleveringen van seizoen 8 van Homeland verschijnen op 12 februari op Netflix. Je hebt dus nog even om de rest van de seizoenen te kijken…

Virgin River (2 seizoenen)

Melinda Monroe wil na een groot drama haar leven een nieuwe start geven. Ze reageert dan ook op een advertentie om in het afgelegen dorpje Virgin River aan de slag te gaan als verpleegkundige. Het leven in het kleine stadje blijkt al snel niet zo eenvoudig te zijn als ze had verwacht en Melinda moet haar eigen problemen zien op te lossen voor ze Virgin River als haar thuis kan zien. Een heerlijke vrouwenserie die lekker wegkijkt. Dikke tip als je je verstand op nul wil zetten en lekker wil wegzwijmelen. Wist je trouwens dat de serie Virgin River gebaseerd is op een boekenserie?

You (2 seizoenen)

je maakt kennis met Joe Goldberg, de manager van een boekenwinkel. Deze gewone, attente jongen wordt gespeeld door Penn Badgley, die we natuurlijk kennen als Dan uit Gossip Girl. Als Guinevere Beck een boek komt kopen in zijn winkel, ontstaat er al gauw een obsessie voor deze dame, like, vijf minuten later. In de eerste aflevering zien we hoe hij behoorlijk obsessief aan de slag gaat met kennis vergaren. Al snel blijkt dat Joe een duistere kant heeft… Deze serie is echt perfect bingewatch material! Kijken dus, als je YOU nog niet hebt gezien.

Emily in Paris (1 seizoen)

Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren. Met deze serie waan je je even in Parijs. En dat is ultiem genieten!

The Sinner (3 seizoenen)

In een klein plaatsje in New York zoekt een gekwelde detective naar antwoorden op verbijsterende misdaden terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen. Ben je op zoek naar een héle goede serie (die je ook met je partner kunt kijken bijvoorbeeld)? Niet twijfelen, ga dan The Sinner kijken. Er zijn inmiddels 3 seizoenen en ik kan je verzekeren: je gaat deze serie verslinden!

Breaking Bad (5 seizoenen)

Een terminaal zieke scheikundeleraar probeert samen met een oud-leerling de toekomst van zijn gezin veilig te stellen door de productie en verkoop van crystal meth. Dit is misschien wel de beste serie die ik ooit heb gezien. Heb je Breaking Bad nog nooit gezien? Geef het een kans! De serie komt wat langzaam op gang, maar het is meer dan de moeite waard.

Undercover (2 seizoenen)

Undercoveragenten infiltreren in de organisatie van een drugsbaron en doen zich voor als stel op de camping waar hij zijn weekenden doorbrengt. Zin in een Nederlandse serie? Zet dan zeker Undercover op je lijstje. De Netflix-serie is spannend én grappig! Ideaal om samen met je partner te kijken.

Black Mirror (5 seizoenen)

Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens. Echt een bizarre serie is dit! Iedere aflevering staat op zichzelf, dus je kunt eigenlijk alles door elkaar heen kijken. Ga Black Mirror kijken, want het is echt heel goed.

The Bridge (Bron) (4 seizoenen)

Als er een lijk gevonden wordt op de brug tussen Denemarken en Zweden, gaan Deense en Zweedse detectives op zoek naar de dader. Wat een goede serie is dit zeg! Ik zit momenteel midden in seizoen 2 en ik snap niet waarom ik deze serie niet eerder heb gekeken. Het hoofdpersonage Saga is steengoed gespeeld en je word helemaal meegetrokken in het verhaal. Aanrader!

Welke serie op Netflix ga jij sowieso kijken? 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *