TV-series

Leuke serie: New Girl

S01_03

Op momenten van verveling struin ik op Netflix rond (in plaats van al mijn geld uit te geven aan boeken) en zoek ik naar TV-series waar ik me uren mee kan vermaken. Ik vond laatst een geweldige serie: New Girl.

New Girl is al eventjes te zien, sinds 2011. Meerdere keren had ik de serie een kans gegeven, maar heb nooit meer dan vijf afleveringen gekeken. Nu heb ik dat zéker gedaan, ik ben namelijk helemaal verslaafd! De leuke intro, de geweldige grappen én het feit dat een aflevering ongeveer 20 minuten duurt. Oh, yeah.

222682-new-girl-new-girl

Waar gaat New Girl over?
New Girl gaat over Jess, zij is op zoek naar een nieuwe woning omdat haar relatie over is. Via internet komt ze terecht bij drie mannen die ook allemaal hun eigen karakter hebben. De mannen hebben eerst spijt van de beslissing om een vrouw in huis te nemen omdat zij dagenlang op de bank ligt met liefdesverdriet. Op gegeven moment besluiten zij haar te helpen, wat een begin is voor een mooie vriendschap vol hilarische momenten.

Ik vind New Girl een onwijs vermakelijke serie! Het zit vol met grappen. Jess is soms een béétje dommig, maar dat maakt haar ook zo leuk. Wil je een avond een serie kijken waarbij je niet hoeft na te denken? Dan zit je met New Girl aan het juiste adres. Je kunt je urenlang vermaken met deze serie!

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.