TV-series

Leuke serie: New Girl

S01_03

Op momenten van verveling struin ik op Netflix rond (in plaats van al mijn geld uit te geven aan boeken) en zoek ik naar TV-series waar ik me uren mee kan vermaken. Ik vond laatst een geweldige serie: New Girl.

New Girl is al eventjes te zien, sinds 2011. Meerdere keren had ik de serie een kans gegeven, maar heb nooit meer dan vijf afleveringen gekeken. Nu heb ik dat zéker gedaan, ik ben namelijk helemaal verslaafd! De leuke intro, de geweldige grappen én het feit dat een aflevering ongeveer 20 minuten duurt. Oh, yeah.

222682-new-girl-new-girl

Waar gaat New Girl over?
New Girl gaat over Jess, zij is op zoek naar een nieuwe woning omdat haar relatie over is. Via internet komt ze terecht bij drie mannen die ook allemaal hun eigen karakter hebben. De mannen hebben eerst spijt van de beslissing om een vrouw in huis te nemen omdat zij dagenlang op de bank ligt met liefdesverdriet. Op gegeven moment besluiten zij haar te helpen, wat een begin is voor een mooie vriendschap vol hilarische momenten.

Ik vind New Girl een onwijs vermakelijke serie! Het zit vol met grappen. Jess is soms een béétje dommig, maar dat maakt haar ook zo leuk. Wil je een avond een serie kijken waarbij je niet hoeft na te denken? Dan zit je met New Girl aan het juiste adres. Je kunt je urenlang vermaken met deze serie!

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Linde augustus 22, 2015 at 10:57

  Jaaa New Girl! Ik ben al een aantal jaar bezig met deze serie (ik neem best grote tussenpauzes tussen de seizoenen waarin ik andere series kijk) maar het blijft hilarisch. Ik heb trouwens een ontzettende crush op Nick Miller hihi.

 • Reply beautifulday4makeup augustus 22, 2015 at 12:13

  Het is een onwijs leuke serie. Zelf heb ik de eerste twee seizoenen dan ook op dvd liggen hier

 • Reply Renée augustus 22, 2015 at 16:27

  Ik vind New Girl hartstikke leuk, maar het zal toch nooit gaan behoren tot mijn favoriete serie. Ik vind het soms iets te simpel in elkaar gezet, al blijft het natuurlijk wel vermakelijk!

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale augustus 22, 2015 at 21:40

  Deze staat ook al erg lang op mijn lijstje. Ik ben gek op Zoeey!

 • Reply Tamara augustus 22, 2015 at 22:46

  Ik had precies het zelfde! Ik heb ook nooit meer dan een paar afleveringen gezien maar er zijn tegenwoordigook zoveel series!

 • Reply Esther augustus 24, 2015 at 19:36

  Het spreekt mij niet echt aan, jammer.

 • Leave a Reply