TV-series

Leuke serie: Big Bang Theory

Wat een schande… We hebben nog nooit op Adorable Books over Big Bang Theory geschreven! Big Bang Theory is een Amerikaanse sitcom die in première ging in 2007. Inmiddels zijn er 7 seizoenen, is het 8e seizoen in volle komst en zijn er nog 2 seizoenen besteld door CBS. Een regelrechte hit dus.

Wat is The Big Bang Theory?
Volgens de DVD van het eerste seizoen:

Natuurkundigen Leonard en Sheldon begrijpen echt alles! Van de onvermijdelijke zwaartekracht van een zwart gat tot en met de complexe samenstelling van het atoom. Maar voeg die atomen samen en maak er een vrouw van en hun bevattingsvermogen komt piepend tot stilstand… Wanneer Penny, een vrouw met alle atomen op de juiste plaatsen, tegenover hen komt wonen, begint het heelal van Leonard en Sheldon uit te dijen op een manier die ze nooit hadden kunnen bedenken.

Ik keek zo nu en dan een aflevering als de serie voorbij kwam bij Comedy Central of Veronica, maar ik had de serie nooit volledig gevolgd. Enkele weken geleden ben ik begonnen vanaf aflevering 1 en ik ben helemaal fan. Wat een humor in deze serie, geweldig! Mijn vriend vindt het ook een leuke serie om te kijken, dus zeker een aanrader om deze serie met je vriend(in) te kijken. Op dit moment ben ik pas bij seizoen 2, maar ik ga zeker doorkijken tot seizoen 8. Te leuk dit!

Het beste van seizoen 1 is hieronder te vinden:

Wat vind jij van The Big Bang Theory? Welke series volg jij?

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *