Leuke romcoms op Netflix die ik onlangs heb gezien - Adorable Books
The Perfect Date
Netflix

Leuke romcoms op Netflix die ik onlangs heb gezien

Zo nu en dan duik ik mijn Netflix account in en dan tref ik wat toffe leuke romcoms op Netflix tegen. Ik heb d’r een aantal gezien en ik wil die graag met je delen!

Isn’t it romantic?

Een architecte die een hekel heeft aan romantische comedy’s stoot haar hoofd en beseft als ze weer wakker wordt dat haar leven is veranderd in een romcom vol clichés.

Rebel Wilson is echt een van de allerleukste actrices van het moment. In iedere film waar zij in speelt, geniet ik van de rol die zij op zich neemt. Ze is zo grappig! Nathalie is ontzettend goed in hetgeen dat ze doet, architect zijn, maar toch ziet niemand haar staan. Niet op werk, niet in haar liefdesleven. Tijdens een overval komt ze op haar hoofd terecht en ook meteen in een andere wereld (wanneer ze wakker wordt). Ik wil niet teveel vertellen over de film, behalve dat ik hem super vermakelijk vond. Laagdrempelig, maar heerlijk!

The Perfect Date

In The Perfect Date draait het om Brooks, gespeeld door Noah Centineo, die geld bij elkaar sprokkelt om te kunnen studeren. Via een mede-scholier sluit hij een deal om Celia Lieberman mee uit te nemen in ruil voor geld, bedenkt hij een idee: een app waarmee hij in te huren is om op date te gaan. Zijn dates gaan zó goed dat hij zelfs wordt gezien door de knappe Shelby Pace, die gespeeld wordt door Camila Mendes, waar Brooks een crush op heeft.

Een vermakelijke film die ik onlangs heb gezien is The Perfect Date, met onder meet Noah Centineo en Camila Mendes. Het verhaal heeft totaal geen diepgang en blijft flink op de oppervlakte hangen, maar toch vond ik het een leuke film om te kijken omdat je je verstand op nul kan zetten. Naderhand dacht ik wel: “als het wat langer had geduurd, had het een veel leukere film geweest”, maar dat terzijde. Hij mag zeker op je to watch lijstje, om te kijken op een luie zondag.

Dumplin’

Willowdean, bijgenaamd Dumplin, is de plus-size tienerdochter van een voormalig schoonheidskoningin. Ze stelt zich kandidaat voor de lokale schoonheidswedstrijd genaamd ‘Miss Teen Bluebonnet’, dit als protest. Deze ingeving van haar escaleert wanneer andere deelnemers in haar voetstappen treden waardoor de schoonheidswedstrijd in het kleine dorpje in Texas op een revolutie uitdraait.

Je kan hem bijna niet missen op Netflix: Dumplin’! Een boekverfilming, waarvan het verhaal niet heel erg diep is. Vermakelijk vooral. Ik denk dat dat ook wel de clue is van iedere romcom: het is vermakelijk, laagdrempelig en leuk. Ik vond wel de achterliggende gedachte van het verhaal van Dumplin’ super mooi.

Someone Great

Jenny droomt van een carrière als muziekjournaliste. Deze droom wordt steeds meer werkelijkheid wanneer ze te horen krijgt de baan gekregen te hebben bij een prestigieus magazine. Hiervoor zal ze naar San Francisco verhuizen. Haar vriend heeft evenwel geen zin in een langeafstandsrelatie en zet er een punt achter. Jenny vindt troost bij haar twee beste vriendinnen Erin en Blair met wie ze voor een laatste keer afspreekt in New York.

Wat een heerlijke film is Someone Great! Eigenlijk totaal niet de romcom die je gewend bent, omdat het juist gaat over een relatie die uitgaat en iemand die zich daar compleet in verliest, maar toch is het een film waarbij je je verstand op nul kunt zetten en heerlijk kunt kijken. Ik kan hem zeker aanraden en zeker het einde vond ik mooi.

Meer inspiratie nodig? Wat dacht je van To All The Boys I’ve Loved Before?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply