leuke romcoms op Netflix
Netflix

Leuke romcoms op Netflix die ik onlangs heb gezien

Zo nu en dan duik ik mijn Netflix account in en dan tref ik wat toffe leuke romcoms op Netflix tegen. Ik heb d’r een aantal gezien en ik wil die graag met je delen!

Leuke romcoms op Netflix op een rij

Zin in een filmavondje maar weet je niet welke films je moet kijken? Wij hebben een paar toffe Netflix originals verzameld, gegarandeerd genieten geblazen met deze films. Leuk om alleen te kijken, of juist samen.

The Kissing Booth

Wanneer de eerste kus van de tiener Elle leidt tot een verboden romance met de knapste jongen van de school, zet ze haar relatie met haar beste vriend op het spel. 
Wist je dat The Kissing Booth gebaseerd is op een boek? Het boek is geschreven door Beth Reekles. Inmiddels zijn er 2 films verschenen en ook film 3 staat op de planning! Dit zijn zeker leuke romcoms op Netflix om te kijken. De eerste film verscheen inmiddels in 2017.

The Perfect Date

In The Perfect Date draait het om Brooks, gespeeld door Noah Centineo, die geld bij elkaar sprokkelt om te kunnen studeren. Via een mede-scholier sluit hij een deal om Celia Lieberman mee uit te nemen in ruil voor geld, bedenkt hij een idee: een app waarmee hij in te huren is om op date te gaan. Zijn dates gaan zó goed dat hij zelfs wordt gezien door de knappe Shelby Pace, die gespeeld wordt door Camila Mendes, waar Brooks een crush op heeft.

Een vermakelijke film die ik onlangs heb gezien is The Perfect Date, met onder meet Noah Centineo en Camila Mendes. Het verhaal heeft totaal geen diepgang en blijft flink op de oppervlakte hangen, maar toch vond ik het een leuke film om te kijken omdat je je verstand op nul kan zetten. Naderhand dacht ik wel: “als het wat langer had geduurd, had het een veel leukere film geweest”, maar dat terzijde. Hij mag zeker op je to watch lijstje, om te kijken op een luie zondag.

Falling Inn love

Een carrièrevrouw uit San Francisco laat haar stadse leven achter zich als ze een oude herberg in Nieuw-Zeeland wint en deze samen met een knappe aannemer renoveert.

Falling Inn Love is een heerlijke Netflix original film waarbij je snel weet: dit is hoe het zal eindigen. Dat mag de pret niet drukken, want het is een heerlijke film om te kijken.

Someone Great

Jenny droomt van een carrière als muziekjournaliste. Deze droom wordt steeds meer werkelijkheid wanneer ze te horen krijgt de baan gekregen te hebben bij een prestigieus magazine. Hiervoor zal ze naar San Francisco verhuizen. Haar vriend heeft evenwel geen zin in een langeafstandsrelatie en zet er een punt achter. Jenny vindt troost bij haar twee beste vriendinnen Erin en Blair met wie ze voor een laatste keer afspreekt in New York.

Wat een heerlijke film is Someone Great! Eigenlijk totaal niet de romcom die je gewend bent, omdat het juist gaat over een relatie die uitgaat en iemand die zich daar compleet in verliest, maar toch is het een film waarbij je je verstand op nul kunt zetten en heerlijk kunt kijken. Ik kan hem zeker aanraden en zeker het einde vond ik mooi.

Meer inspiratie nodig? Wat dacht je van To All The Boys I’ve Loved Before?

Welke leuke romcoms op Netflix ga jij kijken?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.