TV-series

Leuke Netflix original TV-series

house-of-cards

Tedje kijkt vrij regelmatig films en series op Netflix. Ik, daarentegen, ben een regelrechte Netflix-leek. Ik kijk vrij veel series, maar had nooit Netflix. Sinds vorige week heb ik ein-de-lijk Netflix en kwam ik er achter dat er onwijs veel leuke series op staan, die door hunzelf zijn uitgegeven. Benieuwd waar ik het over heb? Lees dan verder!

House of Cards

Frank Underwood: wat een baas! Ik vind dit echt een topserie. De spannende muziekjes, Frank die in de camera praat en uitlegt wat er gebeurt, en alle manipulatieve mensen in het witte huis. Ik vind deze serie een onwijze aanrader, ik ben fan.

Orange is the New Black

Orange is the New Black gaat over Piper Chapman, die veroordeeld wordt tot 15 maanden gevangenis voor het transporteren van drugsgeld voor een drugssmokkelaar. Ze ruilt haar comfortabele New Yorkse leven om voor een oranje overall. In de vrouwengevangenis waar ze terecht komt vindt veel strijd en drama plaats, maar ook liefde.

Een toffe samenwerking tussen Marvel en Netflix: Daredevil! De serie gaat over Matt Murdock, een blinde advocaat die ’s nachts zich als superheld vermomt omdat hij versterkte zintuigen heeft. Hij wil de straten van Hell’s Kitchen veilig houden. Spannend!

Welke TV-serie is jouw favoriet? En kijk jij een van bovenstaande series? 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply beautifulday4makeup april 27, 2015 at 09:18

  Ik heb het niet zo voor house of cards, maar daredevil kan ik wel erg appreciëren

 • Reply Shaz april 27, 2015 at 12:37

  Daredevil staat op mijn lijstje. Nu ben ik bezig met Unbreakable Kimmy Schmidt.

 • Reply Karlijn april 27, 2015 at 19:24

  Daredevil staat op mijn kijklijstje, maar ik heb er erg veel moeite mee om Hell’s Kitchen serieus te nemen zonder gelijk aan een of ander kookprogramma te denken :’)

 • Reply Laure april 27, 2015 at 21:22

  Ik ben benieuwd naar Daredevil!

 • Reply Yara april 28, 2015 at 08:49

  Hahahaha, that’s my problem too! Ik moet er nog aan beginnen, maar ik vind hem zeker erg goed overkomen so far.

 • Reply Esther april 28, 2015 at 13:46

  Ik ben heel benieuwd naar daredevil!

 • Leave a Reply